Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agatkas wy jeszcze macie sporo czasu
. A Zuzia ruszy ani się obejrzysz.
. A Zuzia ruszy ani się obejrzysz.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A Zuzia ruszy ani się obejrzysz.

Nie wierzę, no rzeczywiście pierwsza
Witam się
My juz na nogach i po sniadanku, mały wstał o 7:40 bez żadnej pobudki, chyba już powoli zaczyna kumac ze nie je sie w nocy
, mam nadzieję ze mu się znowu nie odmieni tak jak kiedyś
Czekamy na tatusia bo już wyjechał z Łodzi.
Potem jedziemy na jakies zakupki i do dziadków z prezentem.
Pyciol powodzenia![]()
gratulacje Madziu
i my juz na nogach, wczoraj nie mialam sily nawet czytac, bo mialam taka migrene ze normalnie wylam z bolu, nie moge brac proszkow przeciwbolowych bo natychmiast boli mnie zoladk, ale juz nie mogla wytrzymac, no wiec dzis glowa oki, a zato zoladek boli:-(
u nas minus 18ale sloneczko swieci, wiec fajnie jest
dziewczynki wstawac
pyciol powodzenia
dziekowac za powodzonkaNo niestety dopiero dzisiaj zobaczyłam. Agaciu wcale nie zboczone tylko życiowe;-)
No teraz to częśc kobiet jest dodatkowo zmobilizowana bo inaczej nie dostaną becikowego
BRAWO dla Magdulki
No widzisz. Nie doceniasz go poprostu
Oj też się kiedyś nad tym w szkole zastanawiałam. I przez to że miałam strasznie głupią babę od rachunkowości to woóle znienawidziłam ten zawód
Meldujemy się i my![]()
Pyciolku powodzenia:-)

Agatkas wy jeszcze macie sporo czasu. A Zuzia ruszy ani się obejrzysz.
thxTeraz się testujePuszcza się na kilka sekund mebli
Gratulations Pyciolku!!!!!

dziekowac za powodzonka
dlugopis spaliłam na angielskim bo zaliczyłam tak cacy ze az mi głupio![]()

Skorzystałam z tego, ze jestem u rodziców i mama zafarbowała mi włosy, bo odrosty już straszyły, a poza tym mam już strasznie dużo siwych włosów. Moja babcia się śmieje " że też musiałyście wszystkie odziedziczyć geny po mnie", ale cóż, dobrze że jest takie coś jak farba :-)
Majka jest strasznie marudna, nie wiem co jej jest, może ją gardło boli bo mało je, a ja nawet nie wiem co mam robić jak boli gardło. Jak będzie tak dalej to będziemy musiały odwiedzić lekarza.
Pyciolku gratulacje !!! tak dalej