reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam!

Po pierwsze Gratulacje Madziu!!!!!!!!!

Po drugie moje dziecko wstało 7:30 i dopiero usnął.

Jutro mam straszny dzień - musimy jechać z mężowym do Białegostoku - tam to jest zimno!!! I muszę się uruchomić intelektualnie bo jedziemy w byznesie :-p
NIc mi się nie chce. Szkoda że obiad sam się nie zrobi :baffled:

Nie wierzę :szok:, no rzeczywiście pierwsza :szok:

Witam się
My juz na nogach i po sniadanku, mały wstał o 7:40 bez żadnej pobudki :szok:, chyba już powoli zaczyna kumac ze nie je sie w nocy :tak:, mam nadzieję ze mu się znowu nie odmieni tak jak kiedyś :zawstydzona/y:
Czekamy na tatusia bo już wyjechał z Łodzi.
Potem jedziemy na jakies zakupki i do dziadków z prezentem.

Pyciol powodzenia :tak:

gratulacje Madziu

i my juz na nogach, wczoraj nie mialam sily nawet czytac, bo mialam taka migrene ze normalnie wylam z bolu, nie moge brac proszkow przeciwbolowych bo natychmiast boli mnie zoladk, ale juz nie mogla wytrzymac, no wiec dzis glowa oki, a zato zoladek boli:-(
u nas minus 18:szok::szok::szok::szok:ale sloneczko swieci, wiec fajnie jest
dziewczynki wstawac
pyciol powodzenia

No niestety dopiero dzisiaj zobaczyłam. Agaciu wcale nie zboczone tylko życiowe;-):-D:-D

No teraz to częśc kobiet jest dodatkowo zmobilizowana bo inaczej nie dostaną becikowego

BRAWO dla Magdulki:tak::tak::tak:

No widzisz. Nie doceniasz go poprostu

Oj też się kiedyś nad tym w szkole zastanawiałam. I przez to że miałam strasznie głupią babę od rachunkowości to woóle znienawidziłam ten zawód

Meldujemy się i my:tak:
Pyciolku powodzenia:-)
dziekowac za powodzonka :-D
dlugopis spaliłam na angielskim bo zaliczyłam tak cacy ze az mi głupio:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Skorzystałam z tego, ze jestem u rodziców i mama zafarbowała mi włosy, bo odrosty już straszyły, a poza tym mam już strasznie dużo siwych włosów. Moja babcia się śmieje " że też musiałyście wszystkie odziedziczyć geny po mnie", ale cóż, dobrze że jest takie coś jak farba :-)
Majka jest strasznie marudna, nie wiem co jej jest, może ją gardło boli bo mało je, a ja nawet nie wiem co mam robić jak boli gardło. Jak będzie tak dalej to będziemy musiały odwiedzić lekarza.
Pyciolku gratulacje !!! tak dalej

Skorzystałam z tego, ze jestem u rodziców i mama zafarbowała mi włosy, bo odrosty już straszyły, a poza tym mam już strasznie dużo siwych włosów. Moja babcia się śmieje " że też musiałyście wszystkie odziedziczyć geny po mnie", ale cóż, dobrze że jest takie coś jak farba :-)
Majka jest strasznie marudna, nie wiem co jej jest, może ją gardło boli bo mało je, a ja nawet nie wiem co mam robić jak boli gardło. Jak będzie tak dalej to będziemy musiały odwiedzić lekarza.
Pyciolku gratulacje !!! tak dalej

A moze ząbki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry