reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie wiem, nie widać, żeby coś wychodziło, a do tej pory każdy ząbek wychodził bez problemów, no chyba, że teraz akurat się odmieniło.
U nas ostatnie noce też są okropne, Maja się cały czas kręci, jęczy, nie może spać. Dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam jej mleko, wypiła i zasnęła. Chyba była głodna :dry:. W zień je mało, a później w nocy głodnieje :confused:. Mała też nie śpi prosto, tylko albo do góry nogami, albo w poprzek i kołdra już od dawna leży na boku, gorzej bo teraz się zrobiło chłodniej i boję się żeby się nie przeziębiła przez to.
Pediatra skierowała mnie z tym problemem do neurologa a ona powiedziała mi,że przyczyną jest to że ja jestem w domu cały czas z młodą:szok::szok::szok: i że mam ją oddać do żłobka...nawet prywatnego jak w państwowym nie ma miejsc bo wtedy będzie na pewno lepiej:szok::szok::szok:
Pierwszy raz słyszę taką teorię. Wszyscy mówią, że najlepiej siedzieć z dzieckiem w domu, a tu taka pani doktor wyjeżdża z dziwnym tekstem :confused:.
Jak mi mama powiedziała, że rano było -25 to się troszkę zdziwiłam, teraz -14 w cieniu więc nadal mróz trzyma.

Pediatra skierowała mnie z tym problemem do neurologa a ona powiedziała mi,że przyczyną jest to że ja jestem w domu cały czas z młodą:szok::szok::szok: i że mam ją oddać do żłobka...nawet prywatnego jak w państwowym nie ma miejsc bo wtedy bedzie na pewno lepiej:szok::szok::szok:
Yoka,ja nie chce Cie dolowac,ale czytalam ostatnio zurnal medyczny,moja mama przyniosla(lekarz...)i rzeczywiscie,podobno badania jakies tam ewidentnie wykazuja ze dzieci majace w ciagu dnia duuuzo zajec i tu jako przyklad-przedszkole sypiaja o wiele lepiej!!
Zreszta,chyba kazdy jak sie w dzien naemocjonuje to spi lepiej;-)

Yoka,ja nie chce Cie dolowac,ale czytalam ostatnio zurnal medyczny,moja mama przyniosla(lekarz...)i rzeczywiscie,podobno badania jakies tam ewidentnie wykazuja ze dzieci majace w ciagu dnia duuuzo zajec i tu jako przyklad-przedszkole sypiaja o wiele lepiej!!
Zreszta,chyba kazdy jak sie w dzien naemocjonuje to spi lepiej;-)
Ameryki nie odkryli, każdy wie że czlowiek o większej aktywności za dnia ,lepiej sypia ( w nocy) i regeneruje siły niż ktoś kto leniu****e. Ale siedząc w domu dziecko ma tyle samo energii co w żłobku ,i podobnie ją pożytkuje. wiec jak dla mnie teza pani doktor jest.........yyyyyyyy.... dziwna. Co w domu takie dziecko sie nie wybiega???siedzi w miejscu i nic nie robi??. :oo2::oo::unsure:

Kajuś a ile macie tam stopni na termometrach na biegunie??:rolleyes2:

Witam niedzielnie
Ja dzisiaj nie wyspana, ale to przez głupie sny, obudziłam sie i juz nie mogłam spać, a na dodatek jestem przez to rozdygotana:no:
U nas tez ogromny mróz, ale za to pięknie swieci słoneczko.
Teraz spadam gotować, bo mąż na wieczór wyjeżdża i chcę mu dać jakieś domowe jedzonko w trasę.
Miłej rodzinnej niedzieli

Hej witajcie niedzielnie, u nas piękne słoneczko ale mrozisko, nad ranem bylo -21:szok::szok::szok:
przy okazji wyrzucenia śmieci sprawdzilam czy moje autko odpali i ufff odpalilo...:tak::tak::tak:

Pediatra skierowała mnie z tym problemem do neurologa a ona powiedziała mi,że przyczyną jest to że ja jestem w domu cały czas z młodą:szok::szok::szok: i że mam ją oddać do żłobka...nawet prywatnego jak w państwowym nie ma miejsc bo wtedy bedzie na pewno lepiej:szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Myszkqo!!!!! jak mogłaś!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wyremontowaliście pokoik Jasieńkowy i nawet się nic nie chwalisz!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:ja żądam sesji fotograficznej!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdjęć!!!!:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

podpisuje sie pod apelem:-D:-D:-D

Ameryki nie odkryli, każdy wie że czlowiek o większej aktywności za dnia ,lepiej sypia ( w nocy) i regeneruje siły niż ktoś kto leniu****e. Ale siedząc w domu dziecko ma tyle samo energii co w żłobku ,i podobnie ją pożytkuje. wiec jak dla mnie teza pani doktor jest.........yyyyyyyy.... dziwna. Co w domu takie dziecko sie nie wybiega???siedzi w miejscu i nic nie robi??. :oo2::oo::unsure:

Kajuś a ile macie tam stopni na termometrach na biegunie??:rolleyes2:

zgadzam sie z Tygryskiem...:blink::blink::blink::blink:

Nadal nie rozumiem tych badań amerykańskich, bo przecież w domu dziecko chyba ma więcej zajęć, ciągle ktoś się nim zajmuje i podsuwa nowe zabawy, a w żłobku te kilka pań na kilkanaście dzieci nie dają rady poświęcić uwagi każdemu :confused:

reklama
Muszę się pochwalić :zawstydzona/y: zrobiłam sama Lattee:zawstydzona/y::-p nie mam jeszcze szklaneczek do niej ale skoro już umiem to niebawem się zaopatrzę:-D

Załączniki

• P1060841.jpg
    P1060841.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 45

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry