Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, nie widać, żeby coś wychodziło, a do tej pory każdy ząbek wychodził bez problemów, no chyba, że teraz akurat się odmieniło.A moze ząbki?
. W zień je mało, a później w nocy głodnieje
. Mała też nie śpi prosto, tylko albo do góry nogami, albo w poprzek i kołdra już od dawna leży na boku, gorzej bo teraz się zrobiło chłodniej i boję się żeby się nie przeziębiła przez to. Pierwszy raz słyszę taką teorię. Wszyscy mówią, że najlepiej siedzieć z dzieckiem w domu, a tu taka pani doktor wyjeżdża z dziwnym tekstemPediatra skierowała mnie z tym problemem do neurologa a ona powiedziała mi,że przyczyną jest to że ja jestem w domu cały czas z młodąi że mam ją oddać do żłobka...nawet prywatnego jak w państwowym nie ma miejsc bo wtedy będzie na pewno lepiej
![]()
.Yoka,ja nie chce Cie dolowac,ale czytalam ostatnio zurnal medyczny,moja mama przyniosla(lekarz...)i rzeczywiscie,podobno badania jakies tam ewidentnie wykazuja ze dzieci majace w ciagu dnia duuuzo zajec i tu jako przyklad-przedszkole sypiaja o wiele lepiej!!Pediatra skierowała mnie z tym problemem do neurologa a ona powiedziała mi,że przyczyną jest to że ja jestem w domu cały czas z młodąi że mam ją oddać do żłobka...nawet prywatnego jak w państwowym nie ma miejsc bo wtedy bedzie na pewno lepiej
![]()
Ameryki nie odkryli, każdy wie że czlowiek o większej aktywności za dnia ,lepiej sypia ( w nocy) i regeneruje siły niż ktoś kto leniu****e. Ale siedząc w domu dziecko ma tyle samo energii co w żłobku ,i podobnie ją pożytkuje. wiec jak dla mnie teza pani doktor jest.........yyyyyyyy.... dziwna. Co w domu takie dziecko sie nie wybiega???siedzi w miejscu i nic nie robi??.Yoka,ja nie chce Cie dolowac,ale czytalam ostatnio zurnal medyczny,moja mama przyniosla(lekarz...)i rzeczywiscie,podobno badania jakies tam ewidentnie wykazuja ze dzieci majace w ciagu dnia duuuzo zajec i tu jako przyklad-przedszkole sypiaja o wiele lepiej!!
Zreszta,chyba kazdy jak sie w dzien naemocjonuje to spi lepiej;-)

Pediatra skierowała mnie z tym problemem do neurologa a ona powiedziała mi,że przyczyną jest to że ja jestem w domu cały czas z młodąi że mam ją oddać do żłobka...nawet prywatnego jak w państwowym nie ma miejsc bo wtedy bedzie na pewno lepiej
![]()

Myszkqo!!!!! jak mogłaś!!!!!!!!!!!wyremontowaliście pokoik Jasieńkowy i nawet się nic nie chwalisz!!!!!!
ja żądam sesji fotograficznej!!!!!!!!!!!!!
zdjęć!!!!
![]()

Ameryki nie odkryli, każdy wie że czlowiek o większej aktywności za dnia ,lepiej sypia ( w nocy) i regeneruje siły niż ktoś kto leniu****e. Ale siedząc w domu dziecko ma tyle samo energii co w żłobku ,i podobnie ją pożytkuje. wiec jak dla mnie teza pani doktor jest.........yyyyyyyy.... dziwna. Co w domu takie dziecko sie nie wybiega???siedzi w miejscu i nic nie robi??.![]()
Kajuś a ile macie tam stopni na termometrach na biegunie??![]()