Agatkas
Mamusia Zuzolka
Muszę się pochwalićzrobiłam sama Lattee
nie mam jeszcze szklaneczek do niej ale skoro już umiem to niebawem się zaopatrzę
![]()
Kochana szkol się szkol bo teściowa Twojego kochanego syna bardzo lubi Latte!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mam jeszcze szklaneczek do niej ale skoro już umiem to niebawem się zaopatrzę
![]()

Kochana szkol się szkol bo teściowa Twojego kochanego syna bardzo lubi Latte!!!!![]()

hehhe oj to będziemy sie opijamy tym napojem bogów przy rodzinnych spotkaniach

![]()
![]()
Tajger,zero dzisiaj caly dzienAmeryki nie odkryli, każdy wie że czlowiek o większej aktywności za dnia ,lepiej sypia ( w nocy) i regeneruje siły niż ktoś kto leniu****e. Ale siedząc w domu dziecko ma tyle samo energii co w żłobku ,i podobnie ją pożytkuje. wiec jak dla mnie teza pani doktor jest.........yyyyyyyy.... dziwna. Co w domu takie dziecko sie nie wybiega???siedzi w miejscu i nic nie robi??.![]()
Kajuś a ile macie tam stopni na termometrach na biegunie??![]()

...Tajger,zero dzisiaj caly dzien...

Zdjęcia zrobiłam już dawno ale jakoś weny nie miałam żeby wrzucic 

zero????a u nas dzisiaj w nocy ma być -24...Kajus zabieraj te mrozy na biegun![]()
No wlasnie podobno stad ten niz u Was...a ja tu sie praze w sloncuO matko! A u mnie -20!!!![]()