reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki:tak: u nas - 23 stopnie:baffled::baffled::szok: ja nigdzie nie wychodzę:szok::szok:

Lilaczku zdrówka !!!! nie daj sie chorobie!!!
Kaja naprawdę macie zero stopni:szok::szok::confused:
Myszqo pokoik super!!! :tak::tak:a ta wykladzina jest genialna!! chyba skradnę ci pomysł na podłogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pyciolku Wasz Alex tez ma juz swoj pokoik??? pokarzesz Tygrysowi??:-p

reklama
dzień dobry :blink:

Ja za chwilę będę miała okazję przekonać się jak to jest z dwójką dzieci ;-) Koleżanka musi pozałatwiać parę spraw a nie chce brać w taki mróz swojej córeczki i zostawia ją u mnie. Mała ma 3 latka i jest świetna :tak:

idę poczytać co tam naskrobałyście :blink:

Witam sie i ja :-)

Dziś nocka koszmar!!! Młoda budziła się co godzinę!!! Nie wiem z jakiego powodu?!
U Nas dziś -20 ale My się zimy nie boimy i zaraz wybieramy się do Oli prababci:);-)
spacerkiem 25 minut:-)
Do zobaka potem :-)

Hej

Tak mi się chce spać , jakoś się nie wyspałam.

kaja ale masz fajnie z tą pogodą, u nas ma być 0 stopni pod koniec tygodnia ale potem znowu mrozy :zawstydzona/y:

Mamy teraz -20 i nigdzie nie idę. Zresztą ostatnio pediatra mi powiedziała, że z takim małym dzieckiem wychodzić na spacer do -10 poniżej sobie darować.

Mam dzisiaj na coś ochote, ale sama nie wiem na co. Mam pączki maminej roboty to sobie zjem do kawki.

hej dziewczynki:tak: u nas - 23 stopnie:baffled::baffled::szok: ja nigdzie nie wychodzę:szok::szok:

Lilaczku zdrówka !!!! nie daj sie chorobie!!!
Kaja naprawdę macie zero stopni:szok::szok::confused:
Myszqo pokoik super!!! :tak::tak:a ta wykladzina jest genialna!! chyba skradnę ci pomysł na podłogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pyciolku Wasz Alex tez ma juz swoj pokoik??? pokarzesz Tygrysowi??:-p

tak ma:tak:jak opanuje ten sajgon i pampersy z podłogi to naczaskam troche zdjec:-D

Hej

Tak mi się chce spać , jakoś się nie wyspałam.

kaja ale masz fajnie z tą pogodą, u nas ma być 0 stopni pod koniec tygodnia ale potem znowu mrozy :zawstydzona/y:

Mamy teraz -20 i nigdzie nie idę. Zresztą ostatnio pediatra mi powiedziała, że z takim małym dzieckiem wychodzić na spacer do -10 poniżej sobie darować.

Mam dzisiaj na coś ochote, ale sama nie wiem na co. Mam pączki maminej roboty to sobie zjem do kawki.

Agaciu kopsnij jednego pąka....:confused:ja nic nie mam...hmmm tylko kinderki Alexa:-D

Witajcie kochane. U nas jedynie -14, więc ciepło:-D. My dzisiaj wybieramy się do przedszkola dla maluchów na godzinne zajęcia.
Już się doczekać nie mogę.

a posylasz malego do przedszkola?

Witam
U nas się ociepliło, teraz jest - 10, ale w nocy było - 16

Kokusia, zgadzam sie, ze dla chcącego nic trudnego, ale ja nie mam żadnej z Was w promieniu 100 km, tylko trochę wiecej:-(, gdyby było bliżej też bym sie chętnie spotkała.

Zapomniajka, fajnie z tymi zajęciami, daj potem znac jak Igiemu sie podobało

Agaciu, podziel sie pączusiami

Witajcie kochane. U nas jedynie -14, więc ciepło:-D. My dzisiaj wybieramy się do przedszkola dla maluchów na godzinne zajęcia.
Już się doczekać nie mogę.

<Musisz mi zdać relację bo u nas tez jest takie i tez się wybiram na jakies zajęcia jak tylko Zuzka zacznie troszkę chodzic:)

Agaciu dawaj pączusia bo ja nawet zdechłej bulki nie mam w domu i nie mam jak wyjść na zakupy:-(

Pyciolek to są tylko takie zajęcia dla maluszków po godzinę lub dwie tygodniowo. I razem ze mną będzie. Ale muszę trochę młodego rozerwać, bo ja tu znajomych nie mam, więc Iggy też i na pewno mu brakuje rówieśników.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry