reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
cześć, wpadłam zyczyć wam miłego i ciepłego dnia, może tygodnia nawet.

jakiś katar mnie złapał. chyba mój organizm nie wytrzymuje tycych temperatur. chce już wione i lato:-(

tygrysku a jak robisz to late? zresztą pewnie i tak nie dokopie się do odpowiedzi.
i jeszcze nk u nas nie łączy cały czas. cheba sie obraziła.
nie smece wiecej, spadam farbować moje krótkie włoski, pa pa

cześć, wpadłamzyczyćwam miłegi i ciepłegodnia, może tygodnia nawet.

jakiś katar mnie złapał. chyba mój organizm nie wytrzymuje tycych temperatur. chce już wione i lato:-(

tygrysku a jak robisz to late? zresztą pewnie i tak nie dokopie się do odpowiedzi.

Mnie tez katar łapie:( a mężowy juz chory:(
Też bym sobie włoski zafarbowała, ale ja niestety nie mogę w domu eksperymentować bo nie dosć że mam mały wybór kolorów, bo mam jasne włosy, to jeszcze mam bardzo podatne i tak...jak robilam miedziany w domu to mi wyszedł wściekle pomarańczowy i przez m-c w chustkach na głowie chodziłam:)

Mnie tez katar łapie:( a mężowy juz chory:(
Też bym sobie włoski zafarbowała, ale ja niestety nie mogę w domu eksperymentować bo nie dosć że mam mały wybór kolorów, bo mam jasne włosy, to jeszcze mam bardzo podatne i tak...jak robilam miedziany w domu to mi wyszedł wściekle pomarańczowy i przez m-c w chustkach na głowie chodziłam:)
pomarańczowy:szok::szok::szok::szok::szok:

Witamy w mrozny poniedziałek:-) Weekend nam minoł pod znakiem spotkań. W sobotę z Mamusią a wczoraj przyjechał Marcina kumpel jeszcze ze szkoły. Niestety musiał sam bo jego córka chora ale i tak było bardzo milutko:tak:
Mamusia, ach powtarzam sie fajnie macie z tą Kokusią, ze się mozecie odwiedzać.
Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnego:tak:

Tak! taki jakby fluorescencyjny!!!! Bałam się że będę swiecić w nocy!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witamy w mrozny poniedziałek:-) Weekend nam minoł pod znakiem spotkań. W sobotę z Mamusią a wczoraj przyjechał Marcina kumpel jeszcze ze szkoły. Niestety musiał sam bo jego córka chora ale i tak było bardzo milutko:tak:

Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnego:tak:

Tak!:-D Zgadzam się...i dlatego jak juz mrozy miną postaram się rozweselic Pytię razem z Edee mam nadzieję!

cześć, wpadłam zyczyć wam miłego i ciepłego dnia, może tygodnia nawet.

Lilaczku szybkiego powrotu do zdrówka a wiosny to i ja już chcę:tak:
Mnie w sobotę Mamusia ufarbowała i teraz pierwszy raz w życiu mam czarne włoski:tak:

no wlasnie
Tak! taki jakby fluorescencyjny!!!! Bałam się że będę swiecić w nocy!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak!:-D Zgadzam się...i dlatego jak juz mrozy miną postaram się rozweselic Pytię razem z Edee mam nadzieję!
a nam nawet mrozy nie przeszkadzaja:-p

witamy sie i my
u nas minus 22, wiec dzis nawet zrana nie jechalam do praca, bo balam sie zeby moje dziecko nie zamarzlo po drodze
nocka w miare oki, nie liczyc kilka pobudek
milego dzionka
ide bo wlasnie krolewna wstala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry