reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki:tak: u nas - 23 stopnie:baffled::baffled::szok: ja nigdzie nie wychodzę:szok::szok:

Lilaczku zdrówka !!!! nie daj sie chorobie!!!
Kaja naprawdę macie zero stopni:szok::szok::confused:
Myszqo pokoik super!!! :tak::tak:a ta wykladzina jest genialna!! chyba skradnę ci pomysł na podłogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pyciolku Wasz Alex tez ma juz swoj pokoik??? pokarzesz Tygrysowi??:-p

Hej

Tak mi się chce spać , jakoś się nie wyspałam.

kaja ale masz fajnie z tą pogodą, u nas ma być 0 stopni pod koniec tygodnia ale potem znowu mrozy :zawstydzona/y:

Mamy teraz -20 i nigdzie nie idę. Zresztą ostatnio pediatra mi powiedziała, że z takim małym dzieckiem wychodzić na spacer do -10 poniżej sobie darować.

Mam dzisiaj na coś ochote, ale sama nie wiem na co. Mam pączki maminej roboty to sobie zjem do kawki.

:-D:-D:-Dno bez kitu,zero....dzisiaj przeprosilam sie z ciensza kurtka;-)

Witamy sie i my!Troche pozno,ale lepiej pozno...:-D

reklama
Witajcie u nas nocka super od 21.30 do 8 bez pobudki....ale od 8 Jula juz nie spala a przyzwyczajaona do poznego wstawania padla i nawet wiercenie za sciana jej nie przeszkadza:-D:-D:-D:-D:-D

A Oliwce policzki nie odmarzną???...ale z tego co pamietam nad morzem inaczej odczuwa sie mroz....:tak::tak::tak:

Tygrys chwal sie jak zrobilas kawe.....

Pawel pojechal na rehabilitacje moim autkiem bo jego nie odpalil:-D:-D:-Dale nic dziwnego dwa tygodnie nikt go nie ruszal:szok::szok::szok::szok:
No My właśnie wróciłyśmy do domku;-);-);-)
Na dworzu rześko jak cholercia...haha....
Młoda zawsze ma na dworzu czerwony nochalek i poliki,ale smaruję jej przed wyjściem grubą warstwą kremu tłustego i jest ok.

Hej

Tak mi się chce spać , jakoś się nie wyspałam.

kaja ale masz fajnie z tą pogodą, u nas ma być 0 stopni pod koniec tygodnia ale potem znowu mrozy :zawstydzona/y:

Mamy teraz -20 i nigdzie nie idę. Zresztą ostatnio pediatra mi powiedziała, że z takim małym dzieckiem wychodzić na spacer do -10 poniżej sobie darować.

Mam dzisiaj na coś ochote, ale sama nie wiem na co. Mam pączki maminej roboty to sobie zjem do kawki.
A z kolei moja pediatra uważa że można wychodzić a wręcz zachęca do tego....nawet jak młoda miała przewlekły katar to kazała na mrozik wychodzić:tak:
Ja wychodzę z młoda odkąd skończyła 6 dni...po porodzie przez całą zimę dwa razy dziennie i jak dotąd jeszcze nie była chora;-)

A z kolei moja pediatra uważa że można wychodzić a wręcz zachęca do tego....nawet jak młoda miała przewlekły katar to kazała na mrozik wychodzić:tak:
Ja wychodzę z młoda odkąd skończyła 6 dni...po porodzie przez całą zimę dwa razy dziennie i jak dotąd jeszcze nie była chora;-)
i my spacerujemy
wczoraj jak wracalismy wozeczkiem z kosciola to bylo minus 20, jak rozebralam ja w domku to byla cala cieplutka tylko nosek i policzki czerwone

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry