edee24
Mama Alanka :-)
ctrl+shift+alt jednoczesnie
ctrl + shiift, reset kompa, albo po prawej na dole na psku znajdź klawiaturę i przestaw na polski;-)
Dziękuję, udało się ;-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ctrl+shift+alt jednoczesnie
ctrl + shiift, reset kompa, albo po prawej na dole na psku znajdź klawiaturę i przestaw na polski;-)
wchodzisz w WIDOK tam w POWIEKSZENIEctrl+shift+alt jednoczesnie
juz:-)wchodzisz w WIDOK tam w POWIEKSZENIE
i daj tam POmniejsz![]()
a ja z Filipkiem juz kilka dni nie bylam na dworze:-( ale tak szczerze to mi sie wcale nie chce wychodzic:-U nas w południe zrobiło się -5 i piękne słoneczko, więc wyszlismy na chwilkę na dwór, nie bylismy długo a mały miał takie czerwone krostki na policzkach .
Ja tez ostatnio nie lubie chodzić na spacery, ale czasami się mobilizuje i idziemy chociaz na 30 min, a ostanio bylismy tylko 20 min bo tak było zimno, że juz nóg nie czułam.a ja z Filipkiem juz kilka dni nie bylam na dworze:-( ale tak szczerze to mi sie wcale nie chce wychodzic:-zawstydzona/y:
Ło a na nogach nie chce chodzić????Ja tez ostatnio nie lubie chodzić na spacery, ale czasami się mobilizuje i idziemy chociaz na 30 min, a ostanio bylismy tylko 20 min bo tak było zimno, że juz nóg nie czułam.
Mati jak nie jedzie na sankach to każe się nosić więć czasami ręce opadają.

My nie mamy stacjonarnego telefonujaki macie abonament z tp?

chyba 43 złjaki macie abonament z tp?
No czasmi chodzi a jak ma zły dzieńŁo a na nogach nie chce chodzić????![]()
to nie i koniec.