Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jakie pyszniutkie.....Oooo nie ja siedzęa tutaj jakieś ciasteczka się kroją
![]()

Witajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...
Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia![]()
a wy jakiego?A którego canona macie bo my też mamy lustrzankę?
A którego canona macie bo my też mamy lustrzankę?

Oj kochana ja mam ostatnio to samo. Natalka zawsze chętna do jedzenia teraz zjada góra dwie łyżki i koniec. CZasem to już w nia wpycham na siłę. I tylko by piła cały czas. Mam nadzieję że to przejściowe i niedługo wróci moje pięknie jedzące dziecko.i Alex praktycznie nie chce nic jeść....sniadanko zjadł dziś dopiero o 9.00 i była to malutka kanapeczka....potem małego pulpeta i danio....i tyle na dziśi chleje jakbym miała mu zaraz zabrać
no ale nic,humorek ma wiec chyba nic mu nie jest;-)
GRATULACJE z powodu ząbeczka i nowego zakupu aparatowegoWitajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...
Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia
Aaaa i zapomnialam sie pochwalić mamy 4 ząbeczka - lewa górna jedyneczka przebila sie!!!!

Z góry przepraszam za to ostatnie wykropkowane słowo, ale nie chciałam go zmieniać, żeby było w oryginale ;-)