reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...

Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron:szok::szok::szok:
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Aaaa i zapomnialam sie pochwalić mamy 4 ząbeczka - lewa górna jedyneczka przebila sie!!!!

witajcie...

u nas nocka dzisiaj piękna tylko ciiiiii zeby mały nie słyszał:zawstydzona/y:
pobudka tylko raz ok 2.30....a tak spanko od 20.00 do 7.00 ja tak poprosze juz zawsze:zawstydzona/y:

i Alex praktycznie nie chce nic jeść....sniadanko zjadł dziś dopiero o 9.00 i była to malutka kanapeczka....potem małego pulpeta i danio....i tyle na dziś:zawstydzona/y:i chleje jakbym miała mu zaraz zabrać:szok:no ale nic,humorek ma wiec chyba nic mu nie jest;-)

a ja właśnie upiekłam ciasteczka z marmoladką...mniam:-p:-p

Wiedzialam że pprzyjda czasy kiedy moj zięciunio bedzie spal w nocy!!!!!

a ciasteczka wyszły przepyszne.....właśnie się zajadam:-p:zawstydzona/y:

dawaj przepis, ja tez chcę:tak::tak::tak::tak:

Witajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...

Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron:szok::szok::szok:
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Aaaa i zapomnialam sie pochwalić mamy 4 ząbeczka - lewa górna jedyneczka przebila sie!!!!

Wiedzialam że pprzyjda czasy kiedy moj zięciunio bedzie spal w nocy!!!!!

dawaj przepis, ja tez chcę:tak::tak::tak::tak:
mówiłąm ciciiiiiiiiii:eek::eek: bo usłyszy i czar pryśnie:eek::szok:Swatka słuchaj uchem a nie brzuchem:eek::-Dwiem ze narobiłąm smaka ale pochamuj:-D
na kulinarnym opowiem wiecej o tym smakołyku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry