reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam sobotnio
Ale mi dziwnie, wyszykowałam chłopaków na ferie, pojechali dzisiaj z moimi rodzicami, a ja sama z Madzią, bo mąż tym razem nie wrócił na weekend i tak jakoś cicho i spokojnie w domu.
Chyba zaraz położe sie spać albo poczytam, sama nie wiem co ze sobą robić

Semiko, :-D:-D:-D:-D

Wypoczywaj kochana, w końcu Ci się należy :)))

He he, ale już któryś ze znajomych przesłał mi komentarz do tego dowcipu: zapomniała jeszcze o umyciu samochodu :-D:-D:-D

reklama
Witajcie weekendowo...my juz po krotkim spacerku saneczkowym, ale cos strasznie wieje, wiec szybko wrocilismy...Julci mimo padajacego w twarz sniegu bardzo podobalo sie..pokaże za chwilkę

Nowy aparat juz wyprobowany...ale podoba mi sie:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj odpoczywamy...jutro idziemy na zabawę choinkowa...oj ciekawa jestem jak Jula zareaguje....jeszcze troszkę za mała na te wszystkie atrakcje ale zawsze, zaprosili to idziemy....:-p:-p:-p:-p

Jeszcze zapomnialam...Dunia witaj!!!!!

w załączniku próba aparatu...pyszny serek i kawka Tygryskowego przepisu....

Załączniki

• IMG_0011.jpg
    IMG_0011.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0130.jpg
    IMG_0130.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 43
Ja tylko tak szybciutko przywitać się i na dobry początek dnia coś, co mnie nieźle rozbawiło :-D Z góry przepraszam za to ostatnie wykropkowane słowo, ale nie chciałam go zmieniać, żeby było w oryginale ;-):-D:-D
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na

pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację,nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała,przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku połozyła się spać.Nagle zrywa sie :

- O matko boska, przecie chłop niewyru...ny od rana !!!

:szok::szok::szok: oszaleje:-D

Madzienka aparct bomba.....gdzie kupiliscie tzn w jakim sklepie i za ile jesli mozna wiedziec?:zawstydzona/y:

A ja sie lenię, a co tam od czasu do czasu sie należy.
Zdrzemnęłam sie chwilkę, ale obudził mnie telefon, to sobie poczytałam, ale koniec dobrego, bo Madi wstała i trzeba jej cos do jedzonka dać

Madzienko, czy to serek z przepisu Olcii?
Kawka super, też bym sie takiej napiła, ale nie mam ubijaczki do mleczka:zawstydzona/y:, muszę sobie sprawić.
Udanej zabawy karnawałowej. Julcia to nawet nie musi się przebierać, bo ona zawsze wygląda jak ksieżniczka

A ja sie lenię, a co tam od czasu do czasu sie należy.
Zdrzemnęłam sie chwilkę, ale obudził mnie telefon, to sobie poczytałam, ale koniec dobrego, bo Madi wstała i trzeba jej cos do jedzonka dać

Madzienko, czy to serek z przepisu Olcii?
Kawka super, też bym sie takiej napiła, ale nie mam ubijaczki do mleczka:zawstydzona/y:, muszę sobie sprawić.
Udanej zabawy karnawałowej. Julcia to nawet nie musi się przebierać, bo ona zawsze wygląda jak ksieżniczka
Blizniaczku należy Ci sie laba....odpocznij sobie za wszystkie czasy:-)naładuj akumulatory podczas tego czasu:tak:

reklama
Hejo dziołchy kochane!
Wpadam pochwalić się,że Bianusia od tygodnia chodzi:-):-):-):-):-) jeszcze nie idzie jej to tak sprawnie,ale radzi sobie jak tylko może i nie poddaje się po upadkach:tak:
Wasze Skarby pewnie już Wszystkie dreptają, buziolki kochane;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry