reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejo dziołchy kochane!
Wpadam pochwalić się,że Bianusia od tygodnia chodzi:-):-):-):-):-) jeszcze nie idzie jej to tak sprawnie,ale radzi sobie jak tylko może i nie poddaje się po upadkach:tak:
Wasze Skarby pewnie już Wszystkie dreptają, buziolki kochane;-)

Gratulacje, nawet nie obejrzysz sie jak bedzie biegala:tak::tak::tak:

Jak nauczyć Anglika przeklinać po polsku?
Tea, who, you, yeah, bunny...
:-D

:shocked2::shocked2::shocked2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć dziewczynki:-)

Jestem u rodziców więc daję Wam znać,że żyję:tak:
W nowym mieszkanku jest super,od razu poczułam się jak w domu i Fabianek na szczęście też:tak:
Nie mam zdjęć,bo jestem dopiero na etapie sprzątania na błysk,więc tymczasowo jest bajzel:-p I nawet nie wiem gdzie jest kabel od aparatu:dry:

Odezwę sie jak znów będę.

Trzymajcie się mamuśki,buziaki dla Was i dzieciaczków:tak::*:*:*

Witam niedzielnie
Blizniaczku jak sie czuje kobieta,która obijała się cały dzień?:-D;-)
Super:-D, mam czas na czytanie, wylegiwanie się
Ale szczerze mówiąc to ja nie barzdo umiem odpoczywać, bo już szukam sobie zajecia jakiegoś i dużo gadam z chłopakami prze telefon, taka ze mnie zaborcza matka:zawstydzona/y:

Hejo dziołchy kochane!
Wpadam pochwalić się,że Bianusia od tygodnia chodzi:-):-):-):-):-) jeszcze nie idzie jej to tak sprawnie,ale radzi sobie jak tylko może i nie poddaje się po upadkach:tak:
Wasze Skarby pewnie już Wszystkie dreptają, buziolki kochane;-)
Gratulacje dla Bianeczki

W nowym mieszkanku jest super,od razu poczułam się jak w domu i Fabianek na szczęście też:tak:
Nie mam zdjęć,bo jestem dopiero na etapie sprzątania na błysk,więc tymczasowo jest bajzel:-p I nawet nie wiem gdzie jest kabel od aparatu:dry:
Super, że fajnie sie mieszka i że Fabiankowi też mieszkanko przypadło do gustu.

Jestem taka naelektryzowana, ze co do tknę Madzi to ją "prąd" kopie:zawstydzona/y:, mamy tak od wczoraj. Dziasiaj jadła ze mną kanapeczke i też co chwilę słychać było kopnięcie, ona już sie boi mnie dotykać, nawet sie poplakała przez to:zawstydzona/y::-(.
Teraz sobie ogląda reklamy, tanczy i wcina wafelka i nie zbliża sie do mnie

reklama
Bliźniaki co dziecko kopiesz???:) Czyżbyśmy otwierały na nowo Klub Wyrodnych Matek????
To ja się mogę znowu przyłączyć, bo dziś moje dziecko przewróciłam z sankami:szok::szok::szok::szok: Chciałam jej zrobić fajny zakręcik....i bach! Twarzą w śnieg!

I kto mnie teraz przebije????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry