reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam;
u nas koniec kataru, poczatek kaszlu.

Reniu mam nadzieję, że się mamą nacieszyłaś. Na pewno jeszcze przyjedzie. A dobra strona jest taka, że będziesz częściej z nami.

Haloooo

Wróciłam do zywych :-D
Prawie całą noc nie spałam, mam oczy na zapałki.
Wczoraj bylismy na urodzinach przyjaciela, mały został z babcią.
Mój mąż wypił parę drinków no i jak zawsze po alkoholu chrapał :wściekła/y:, myślałam ze go wyniose :wściekła/y:.
Czy dzisiaj była pełnia ?

Witam poniedziałkowo
Ja dzisiaj i jutro w domu, bo moja mama z chłopakami na feriach, a tesciowa do małej przychodzi w środy, czwartki i piątki, więc byczę sie na calego nawet jeszcze sie nie ubrałam, tylko w piżamie siedzę.:zawstydzona/y:

Blizniaki co ty taka naładowana?
No własnie nie wiem, mogę komuś trochę odsprzedać

Bliźniaki co dziecko kopiesz???:) Czyżbyśmy otwierały na nowo Klub Wyrodnych Matek????
To ja się mogę znowu przyłączyć, bo dziś moje dziecko przewróciłam z sankami:szok::szok::szok::szok: Chciałam jej zrobić fajny zakręcik....i bach! Twarzą w śnieg!

I kto mnie teraz przebije????
:szok::-D:szok::-D, o Ty niedobroto

Ja mam podobnie, w nocy ja poprawiam jej kocyk to az iskry strzelaja...na szczescie Jula tego nie boi sie...
Blizniaczku to wszystko przez te ujemne temperatury non stop....mi i wlosy elektryzuja sie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
No to dobrze, ze nie jestem sama
udanej wyprawy na saneczki i uważaj, zeby dziecka nie wywalić, jak to robi jedna z naszych koleżanek.

Bliźniaki odpoczywaj ile się da, a i tak podziwiam Cię za cierpliwość do trójki dzieciaczków.
No z tą cierpliwością to bym nie przesadzała:-D
Fajnie, ze macie dużo zamówień, może produkcja sie rozkreci

Zanplo nie za ciekawie./ Młody chory :(
Zdrówka dla Igiego
Niestety jest to częste że dzieciaki w przedszkolach czy żłobkach chorują.
Chłopacy do 3 lat nie chorowali, jak tylko poszli do przedszkola to się zaczęło na całego

Witam kochane babeczki
chcialam Wam tylko napisać że moja mamusia jutro wraca do Pl:-(:-(:-(:-(:-(, buuuu ja nie chce:-(:-(
Niestety wszytsko co dobre szybko sie kończy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry