reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale cisza.
Blizniaki słodzik można ale aspartam, nie inny.

Ta dieta to zaczyna jak jakaś sekta wszystkie wciągać;-)
Dzięki, już zakupiłam i właśnie zrobiłam sobie kawke (póżno trochę, ale tak to jest jak mam wolne, to nawet kawy nie ma sie kiedy napić:-D)
Ja już dawno temu pytałam dziewczyny co sądzą o tej diecie, ale jakos nie było na ten temat odzewu, a teraz lato tuż tuż i wszystkie sie odchudzają. :szok:

Gdzie są wszyscy????????
No właśnie takich pustek juz dawno nie było:szok:

U nas ciagle atak zimy. Młoda zasnęła, to sobie pomyslałąm, ze wyskoczę szybko na zakupy, a tu trach zakopałam się, warunki na drodze tragiczne, a śniegu jest więcej niż w górach, mam dość, a znów ma padać.
W sobotę to tak mi śniegu na okna nawiało, ze nie musiałam rolet zasłaniać, bo i tak nic nie było widać

Haloooo

Wróciłam do zywych :-D
Prawie całą noc nie spałam, mam oczy na zapałki.
Wczoraj bylismy na urodzinach przyjaciela, mały został z babcią.
Mój mąż wypił parę drinków no i jak zawsze po alkoholu chrapał :wściekła/y:, myślałam ze go wyniose :wściekła/y:.
Czy dzisiaj była pełnia ?
Nie wiem czy była, ale też nie spałam, bo Maja siedziała pół nocy na łóżku i chyba miała zamiar się bawić, a jak już przysnęła, to co chwile sie budziła i tak w kółko.
Ale cisza.
Blizniaki słodzik można ale aspartam, nie inny.

Ta dieta to zaczyna jak jakaś sekta wszystkie wciągać;-)
Hmm aspartam... jest trochę szkodliwy, więc go unikam, a szczególnie jak coś kupuje Majce, bo ona nie może tego spożywać.

Byłyśmy na spacerku, ale dużo śniegu nasypało, ludzie nie dają rady wyjeżdzać samochodami z parkingów, co chwile ktoś sie zakopuje, a ja mam rozrywkę i patrze na to przez okno :-D.

Mamusia, a trudne te testy układasz?;-)

reklama
Dzisiaj chyba jakieś niskie cisnienie. Mnie głowa boli a Mati spał już dwa razy, raz 2 godz i drugi raz 1,5 godz.
U nas snieg pada już nie ma gdzie go odgarniać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry