reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tego to pewnie nikt nie wie. Zresztą, teraz to wszystko jest szkodliwe, więc musiałybyśmy nic nie jeść :-).
Kurczę Majka nie chce nosić spinek, ciągle je ściąga z głowy, a widzę że Karolinka Mamusi na każdym zdjęciu ma upięte włoski :-(.

Zuzia też nie chce spinek, jak chcę jej spiać włosy to zaraz mi kręci główką:)

Tego to pewnie nikt nie wie. Zresztą, teraz to wszystko jest szkodliwe, więc musiałybyśmy nic nie jeść :-).
Kurczę Majka nie chce nosić spinek, ciągle je ściąga z głowy, a widzę że Karolinka Mamusi na każdym zdjęciu ma upięte włoski :-(.
moja daje sobie zrobic kucyka tylko jak sa reklamy, wiec tak sie juz nauczyla:-D:-D:-D

Moja też nie lubi ani spineczek ani innych pierdółek

A ja dzisiaj taka zakręcona, ze nie wiem:szok::zawstydzona/y:. Kupiłąm ostatnio Madzi przez pomyłkę bebiko 2, zamiast 3, pojechałam do sklepu i poprosiłam czy mi wymienią, wymieniłam i ok. potem pojechałam do innego sklepu na zakupy i tak sobie myślę, że wezmę jeswzcze z 2 opakowania mleka bo lubię mieć jakiś zapas i nie wiem jakim cudem znów wzięłam bebiko 2, a młoda już od 7 miesięcy pije 3:szok:, co sie ze mna ostatnio dzieje:szok:
Cały dzień szukałam dzisiaj pomadki bezbarwnej, na szafce w sypialni patrzyłam chyba z 3 razy i nie było, teraz przed chwilą patrzę i jest na swoim miejscu:zawstydzona/y::szok:. o za zamot ze mnie

Ja również witam sie ale tylko na moment wpadłam ;-)
Jutro rano jedziemy z Oli na wizytę do ortopedy żeby skonsultować to brzydkie stawianie stópek i strzykające stawy no i przy okazji dopytać się co z tymi ząbkami a właściwie z ich brakiem:confused:
Więc kobitki kofffane 3majcie kciuki żeby te wszystkie przypadłości okazały sie błahostką bo strasznie się martwię:-(
Buziaki

Ja również witam sie ale tylko na moment wpadłam ;-)
Jutro rano jedziemy z Oli na wizytę do ortopedy żeby skonsultować to brzydkie stawianie stópek i strzykające stawy no i przy okazji dopytać się co z tymi ząbkami a właściwie z ich brakiem:confused:
Więc kobitki kofffane 3majcie kciuki żeby te wszystkie przypadłości okazały sie błahostką bo strasznie się martwię:-(
Buziaki

Trzymam kciuki bedzie dobrze...i koniecznie napisz co mowil lekarz:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry