reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To dobrze że nie tylko moje dziecko nie chce być modnisią bez spineczek :-)

Blizniaki, widocznie bardziej Ci służy uganianie się za wszystkimi dzieciaczkami, niż odpoczynek ;-):-)

Ja również witam sie ale tylko na moment wpadłam ;-)
Jutro rano jedziemy z Oli na wizytę do ortopedy żeby skonsultować to brzydkie stawianie stópek i strzykające stawy no i przy okazji dopytać się co z tymi ząbkami a właściwie z ich brakiem:confused:
Więc kobitki kofffane 3majcie kciuki żeby te wszystkie przypadłości okazały sie błahostką bo strasznie się martwię:-(
Buziaki

Yoka mój Jasiek troche krzywo stawia jedną nóżkę byłam u pediatry i moja powiedziała żeby się nie przejmować że się wyrówna.
Jakbyś pamiętała - możesz się zapytać czy lepiej żeby dziecko chodziło w bucikach,kapciach po domu czy nie - czy to zalezy od podłoża dywan czy podłoga?

Witajcie kochane, ja tylko tak w locie pomiędzy papierzyskami (księgowością) a przygotowywaniem materiałów na wywiadówkę :-( Przepraszam więc, że nie odniosę się do wszystkich postów...

Yoka trzymam kciuki :-) Strach ma wielkie oczy - wiem coś o tym :-D

Całuski dziewczynki, jutro do wieczora jestem w szkole, więc pewnie nie dam rady zajrzeć, bo narobiło się trochę "domowych" zaległości...

Witam
no i pojechała moja mamusia:-(:no:, strasznie mi przykro, Victoria jutro idzie do nianki, skonczyly sie dobre czasy, caly czas płacze:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Witam wtorkowo :-)

Yoka, będzie dobrze, nic się nie martw i koniecznie daj znac już po wizycie ;-)

Renia przykro mi, że mam już poleciała :-(

Ollcia czemu nie masz nastroju, żeby do Nas pisać ? :-( (w sumie, to ja ostatnio, też nie mam):zawstydzona/y::-(

Dzień dobry:) Ja tylko sie witam i zmykam na saneczki bo piękne słoneczko wyszło:) Zuzia zajada już za Waszą radą kanapeczki z szyneczką i baaaaardzo jej smakują :) dzisiaj w ekspresowym tempie zjadła sama dwie kanapki:)
Dobra, spadam, wpadnę później:)

reklama
Witajcie kochane, ja tylko tak w locie pomiędzy papierzyskami (księgowością) a przygotowywaniem materiałów na wywiadówkę :-( Przepraszam więc, że nie odniosę się do wszystkich postów...

Yoka trzymam kciuki :-) Strach ma wielkie oczy - wiem coś o tym :-D

Całuski dziewczynki, jutro do wieczora jestem w szkole, więc pewnie nie dam rady zajrzeć, bo narobiło się trochę "domowych" zaległości...
Powodzenia na wywiadówce :-D:-D:-D
Witam
no i pojechała moja mamusia:-(:no:, strasznie mi przykro, Victoria jutro idzie do nianki, skonczyly sie dobre czasy, caly czas płacze:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Bardzo mi przykro, że mama już pojechała :-(

Edee, ollcia co sie stało, że nie macie homoru ?

U nas pada znowu śnieg .

A gdzie kokusia, tygrysek, pyciolek ?

U nas fajna nocka była. Mati spał juz przed 20 i obudził się na mleko dopiero o 6:00 i kimnął do po 8:00 :szok:. Myslałam, że będzie kiepska nocka, bo wczoraj w południe 2 razy spał i to dość długo, a tutaj taka niespodzianka. Ale nie narzekam.

W sobote jedziemy na 40-ste urodziny szwagra, na 19:00 , impreza w lokalu, Mati zostanie z babcią. Teściowa ma przyjechac do nas i z nim zostać ( jakoś mi się to nie uśmiecha) i będzie u nas spała :baffled:.
Nie wiem co mam kupić w prezencie :dry:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry