mamusia2008
mamusia Karolinki
yoka bedzie dobrze
ja nie weim co jest ze tak cicho
pyciola gdzies tez wywaialo

ja nie weim co jest ze tak cicho
pyciola gdzies tez wywaialo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja również witam sie ale tylko na moment wpadłam ;-)
Jutro rano jedziemy z Oli na wizytę do ortopedy żeby skonsultować to brzydkie stawianie stópek i strzykające stawy no i przy okazji dopytać się co z tymi ząbkami a właściwie z ich brakiem
Więc kobitki kofffane 3majcie kciuki żeby te wszystkie przypadłości okazały sie błahostką bo strasznie się martwię:-(
Buziaki

Powodzenia na wywiadówceWitajcie kochane, ja tylko tak w locie pomiędzy papierzyskami (księgowością) a przygotowywaniem materiałów na wywiadówkę :-( Przepraszam więc, że nie odniosę się do wszystkich postów...
Yoka trzymam kciuki :-) Strach ma wielkie oczy - wiem coś o tym
Całuski dziewczynki, jutro do wieczora jestem w szkole, więc pewnie nie dam rady zajrzeć, bo narobiło się trochę "domowych" zaległości...

Bardzo mi przykro, że mama już pojechała :-(Witam
no i pojechała moja mamusia:-no:, strasznie mi przykro, Victoria jutro idzie do nianki, skonczyly sie dobre czasy, caly czas płacze:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
. Myslałam, że będzie kiepska nocka, bo wczoraj w południe 2 razy spał i to dość długo, a tutaj taka niespodzianka. Ale nie narzekam.
.
.