reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie u nas dzisiaj 0 stopni, cieplutko:-D:-D:-D:-Di ciapa robi sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na noc pewnie wszystko przymarznie i bedzie slizgawica....

Zaglosowane:tak::tak::tak::tak:Zdjecie w kąpieli boskie

witamy sie i my
hurah weekend:tak::tak::tak::tak:
poczytajcie sobie, bo jestem w szoku
Uważaj na to świństwo! Afera parówkowa - eFakt.pl

Jakoś mnie to nie zdziwiło juz nie raz mowili o tych parowkach...i jesli sami nie zrobimy sobie wedlinki to i tak nie bedziemy wiedzieli co jemy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny, macie, albo widziałyście coś takiego jak takie zabezpieczenie na kurki od gazu (pieca gazowego), bo Alan mi wczoraj odkręcił i leciał sam gaz !!:szok::szok::szok:, boje się, że Nas kiedyś potruje, albo wysadzi w powietrze :szok::szok::szok::-(

my mamy takie jak pokazala Agatka, ale one sa bardzo duze...i jeden obok drugiego nie miesci sie wiec zalozylismy z 6 kurkow na 4 i to zniechecilo Julę do krecenia, tyle że my mamy elektryczna kuchene wiec zagrożenie z wyjątkiem zuzycia pradu mniejsze niz przy gazie

hej ;-)
Kajus Fifi jak miał miesiąc to spal ciągiem już ponad 6 godzin ;-)
Nocka super Fifi spal od 20 do 8 rano!!! ani jednej pobudki, zawsze ok 7 przebudzał sie na mleczko a dziś dopiero o 8 pił:szok: a ja soałam od 22 do 8 i sie chyba nie wyspałam:-( chodze jak mucha w smole:-( zaraz rodzice A. przyjezdzają a ja w rozsypce:baffled: ech.a mi sie nic nie chce....... musze chyba badania porobić bo to niemożliwe że ciągle bym tylko spała i spała:-( brak energii do czegokolwiek ech przyjazd
Ja się tak samo czuję ... niewiadomo ile bym spała to i tak jestem zmęczona. Do tego dochodzi ból głowy, kręci mi się w głowie .
Kinga to mi teraz dałaś do myślenia...
Jakie ty wędliny dajesz małemu?

Agatkas nie taki diabeł straszny!!!
Morlinki i szyneczka drobiowa.

No mały spi a ja idę kawkę zrobić.

ojeny Edzia to widze że Alanek szaleje:szok: my podobnie jak Zapominajka mamy kuchennkę z blokadą dzieciową i pokrętła na blacie więc jestem spokojna ze dom mi nie wyleci w powietrze:baffled:

Mieszkanko ogarnęłam , sama też się ogarnęłam i............. ide na kawę:zawstydzona/y:

Oj Tygrys, nawet nie wiesz jak szaleje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( aż za bardzo :wściekła/y:
Ale wiecie co ja chyba kiedyś jeszcze widziałam taką jakby plastikową nakładkę, co szła przez całą długość kurków, ją się chyba jakoś podnosiło, otwierało jak się chciało gaz odkręcić, i ta "klapka" zasłaniała wszystkie kurki, a nie każdy z osobna, i właśnie o takie coś by mi bardziej chodziło :sorry2:aj sama nie wiem :zawstydzona/y:, narazie muszę mieć małego pod ostrą kontrolą :no::szok:

chciałam zagłosować i pokazuje mi "nie możesz zagłosować na to zdjęcie" :baffled: i tak przy każdym :baffled:

dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:

Bartek tak spał jak był malutki, pomimo że był na piersi. Ehhh to były czasy :sorry2:
Według mnie jeśli dziecko ładnie przybiera na wadze to nie powinno się go wybudzać w nocy na karmienie. Jak zgłodnieje, samo się obudzi.

Dziewczyny, macie, albo widziałyście coś takiego jak takie zabezpieczenie na kurki od gazu (pieca gazowego), bo Alan mi wczoraj odkręcił i leciał sam gaz !!:szok::szok::szok:, boje się, że Nas kiedyś potruje, albo wysadzi w powietrze :szok::szok::szok::-(

Zabezpieczenie pokręteł kuchenki, 3szt, REER (881964802) - Aukcje internetowe Allegro

u nas nocka niezbyt, Bartek budził się kilka razy z tak strasznym płaczem, że nie mogłam go uspokoić :sorry2::baffled: nie wiem o co chodziło :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry