reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane dziewczęta mogłybyście zaglosować na moją Zuzkę?:)
http://bobovita.com.pl/galeria/38779
Z góry bardzo dziękujemy:)
Zagłosowane

dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:
Wydaje mi się, ze jeśli w dzień je często i normalnie przybiera, to może spa w nocy.
Czasem położne każą wybudzac na karmienie, ale nie kazde dziecko tak chce

dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:

Normalne...moja Zuzia też tak spała - i to na piersi:)

Kurka,a co to tylko raz mozna..?

Raz dziennie kochana:)
Dziekujemy:)

Witamy się
Dzis pobudka o 3 i o 7.30 koniec spania...:-D
Agatko głosiki oddane:)

Dziękujemy bardzo!

Kaja - mnie uczyli tak że dziecko wie kiedy jest głodne i nie nalezy go wybudzać na karmienie! Jak śpi to znaczy ze tego potrzebuje:)

Oglądam właśnie DDTVN i bardzo bym chciała żeby mi ktoś zęby zrobił tak jak tej babce w "Co działa na ciała":)
Zęby to był zawsze mój kompleks...i w kwietniu zakładam aparat....ale koszty tego wszystkiego mnie przerazają:(

Witajcie;
u nas masakryczna nocka.
Młody ma katar i biegam za nim z chusteczkami... Już nie wiem, czy to zęby, czy przeziębienie.

Agatkas ja prawie 3 lata nosiłam aparat stały, i teraz na noc taki wyciągany mam. Choć ostatnio go zaniedbałam i niestety mi się szara znowu robi, więc muszę się z nim przeprosić.

Kaja moim zdaniem to jest normalne. Tzn. są dzieci, które ładnie nocki przesypiają i zamiast się martwić należy się cieszyć:tak:

reklama
Witajcie;
u nas masakryczna nocka.
Młody ma katar i biegam za nim z chusteczkami... Już nie wiem, czy to zęby, czy przeziębienie.

Agatkas ja prawie 3 lata nosiłam aparat stały, i teraz na noc taki wyciągany mam. Choć ostatnio go zaniedbałam i niestety mi się szara znowu robi, więc muszę się z nim przeprosić.

Kaja moim zdaniem to jest normalne. Tzn. są dzieci, które ładnie nocki przesypiają i zamiast się martwić należy się cieszyć:tak:

Zapominajko a jak sie ma ten aparat stały to to boli jak te zęby się ustawiają? Jest to uciążliwe?
Mi ortodonta powiedział że będę miała aparat stały a na noc będę musiałą jaki pałąk doczepiać do tych zameczków...też tak miałaś???
Mi właśnie ortodonta z Twoich okolic (z Wrocławia) będzie zakładał aparat:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry