reklama

Grudniowe mamusie 2008

o, pomimo wszystko dzięki za odpowiedz Kokusiu :tak: ja już do nich wczoraj wysłałam maila z zapytaniem o co im chodzi :sorry2:

A u nas...:szok: trzecia nocka pod rząd z jedną tylko pobudką o 4:30 na mleko :szok:

Witamy się

My dzis prawie całą nockę przespałyśmy:tak: młoda spać poszła o 21 i dopiero o 6.30 sie obudziła na pić!!!szooooooook!!

A pogoda u Nas masakra!!! Wietrzysko takie ,że szkoda gadać!! Byłam dziś z młodą u lekarza po skierowania i wrócić nie mogłam...zaspy,chodniki nie poodśnieżane....zakopałam się wózem i facet musiał mi pomagać się wydostać.....:wściekła/y:

o matko jak fajnie ze pospalyscie....od 23.30 do 2.15 Alek w ogóle nie spał:no:
zyc nie umierac:baffled:mialam ochote Go wyrzucic przez okno:zawstydzona/y::szok:a wstal juz o 6.00:szok::dry:

reklama
witam;-) probowalam was nadrobic ale niestety nie dam rady troszke tylko poczytalam:sorry2:

zabek yrwany ale co ja przeszlam :wściekła/y: zaczne od tego ze ja mialam tylko kawaleczek swojego reszte chuba koronke czy cus i maly czesto np w lozku jak sie wiercil to mi glowka uderzaz az to odlecialo zrobilam przeswietlenie i okazalo si ze zabek do wyrwania bo na korzeniu robil sie zarniak i jak bym zwlekala z tym dluzej to by byl torbiel:szok: takze wlasciwie moge dziekowac malemu ze to zrobil:-D ale wyrwali mi zab a krew mi nie chciala przestac leciec od 11 do 18 az tak mocno moze nie leciala ale 3 razy jezdzilam do dentysty zeby cos z tym zrobila:wściekła/y: nastepnego dnia musialam isc znowu bo sie babel jakis zrobil zastrzyki dostalam a ze na pusty zaladek bo ponad dobe nic nie jadlam to zaczelam wymiotowac po tych zastrzykach a wszystko przez to ze cos mam z krwia a od porodu nie robilam badan:zawstydzona/y: no i teraz musze latac po lekarzach:confused: nic uciakam bo jeszcze troche oslabiona jestem cale szczescie mam z kim malego zostawic takze moe troche sobie odpoczac;-)

o matko jak fajnie ze pospalyscie....od 23.30 do 2.15 Alek w ogóle nie spał:no:
zyc nie umierac:baffled:mialam ochote Go wyrzucic przez okno:zawstydzona/y::szok:a wstal juz o 6.00:szok::dry:
A w dzień jak sypia Alek?
Współczuje nocki :-(
witam;-) probowalam was nadrobic ale niestety nie dam rady troszke tylko poczytalam:sorry2:

zabek yrwany ale co ja przeszlam :wściekła/y: zaczne od tego ze ja mialam tylko kawaleczek swojego reszte chuba koronke czy cus i maly czesto np w lozku jak sie wiercil to mi glowka uderzaz az to odlecialo zrobilam przeswietlenie i okazalo si ze zabek do wyrwania bo na korzeniu robil sie zarniak i jak bym zwlekala z tym dluzej to by byl torbiel:szok: takze wlasciwie moge dziekowac malemu ze to zrobil:-D ale wyrwali mi zab a krew mi nie chciala przestac leciec od 11 do 18 az tak mocno moze nie leciala ale 3 razy jezdzilam do dentysty zeby cos z tym zrobila:wściekła/y: nastepnego dnia musialam isc znowu bo sie babel jakis zrobil zastrzyki dostalam a ze na pusty zaladek bo ponad dobe nic nie jadlam to zaczelam wymiotowac po tych zastrzykach a wszystko przez to ze cos mam z krwia a od porodu nie robilam badan:zawstydzona/y: no i teraz musze latac po lekarzach:confused: nic uciakam bo jeszcze troche oslabiona jestem cale szczescie mam z kim malego zostawic takze moe troche sobie odpoczac;-)
Kogo tu moje oczy widzą :szok:
Oj nie za ciekawie z tym ząbkiem :shocked2:
No ale już po wszytskim teraz się regeneruj :tak:

Myszka i jak zakupy ??????? :-D
A my sobie poszliśmy spać o 13:30 i wstaliśmy o 15:30 :tak:
Ahhhh .... a teraz piję kawkę :tak:

Pyciolku, wiem przez co przechodzisz więc współczuję :-(
Ja się tylko modlę, aby u nas to nie było przejściowe :sorry2:

A dzisiaj coś dziwny mi się Bartek wydawał, takie czerwone policzki miał, zmierzyłam temperaturkę i ma 38 :dry:

Tak jak mówiłam, nic nie zrobiłam i póki Majka nie zaśnie to nie zrobię :zawstydzona/y:. Teraz zajadam się czipsami i popijam gingersa bo mąż ogląda meczyk więc tak mu towarzyszę, a Maja krąży.

reklama
Agatko - plan zakupowy wykonany w 100% :-D
Kupiłam Jaśkowi ten kubeczek Lovi - i jest super Jasiek po powrocie się z nim nie rozstawał :-)
Dla mnie nic nie było ciekawego :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry