reklama

Grudniowe mamusie 2008

O Agatkas się podzieli ze mną ciasteczkami:tak:Ja się mogę podzielic krówkami:-)
Oj to chyba muszę i ja iśc po kawę jak tu tyle dobroci. A tą co Mamusia wyśle zostawię sobie na potem jak mnie całkiem zasypie:-D

reklama
No a my juz po odwiedzinach u sasiadki która ma młodego w wieku Zuzki:)
Tygrysku muszę Ci od razu powiedzieć że ten mały Igor nie podoba jej sie oczywiście tak jak Fifi:)
Poszaleli chwilę i coś widzę że Zuzka zaraz się kimnie:)

A jaką sól i jaką maść?:)
A my odważyłyśmy się wyjść na mróz! I tyłek mi zmarzł:) Chodziłyśmy tylko pół godzinki bo dzisiaj u nas -16:)
Maść rozgrzewająca Pulmex Baby i sól z Iwonicza Zdroju- to jest w moich okolicach takie uzdrowisko, ale w aptekach jest ta sól. Jak się mała kąpała to taki zapach się unosił i to wdychała.
wiem ze inne oddziały tej firmy sa takze w Kielcach i Warszawie no i oczywiscie w Opolu....taka typowa praca dla studentow....CCIG-call centre inter galactica;-)
jako doradca telefoniczny dla Orange...po 6h kiedy mi pasuje...teraz jest Dawid w domku a potem Alex bedzie u mojej mamy...
Ja pracowałam w podobnej firmie tylko dla Ery i długo tam nie wytrzymałam. Za bardzo musiałam oszukiwać ludzi i po jakimś czasie miałam już dość tego wciskania minut, telefonów itd., a w dodatku strasznie źle patrzyli na ludzi, którzy sprzedawali mniejsze ilości. Ale życzę powodzenia, może ta Twoja firma działa na innych zasadach, w końcu to inna sieć i inni ludzie.
Noc przespana, tylko szkoda, że nie w łóżeczku, ale niech jej będzie. Muszę się zabrać za hafty, ale strasznie mi się nie chce, a Majka zaraz wstanie i będzie po pracy :confused:. Jak już mówicie o pracy to czasami mam taką wielką ochotę do niej pójść, ale u nas to nawet w żłobkach nie ma już miejsc, a rodzice są daleko i pracują. Dobra ide bo później mąż znowu powie, że siedzę tylko na forum :-D

No a my juz po odwiedzinach u sasiadki która ma młodego w wieku Zuzki:)
Tygrysku muszę Ci od razu powiedzieć że ten mały Igor nie podoba jej sie oczywiście tak jak Fifi:)
Poszaleli chwilę i coś widzę że Zuzka zaraz się kimnie:)
No no ma nadzieję:-p bo Fifi zakochany po uszy w Zuzi naszej kochanej:-D:-D:-D a jak będzie trzeba to na swoim koniku pogalopuje do Igorka i .......powie juz jemu czyja Zuzia jest:-D:-D:-p

Dziękuję kochane, za dobre słowa :-), ja chciała bym mieć coś więcej niż tylko liceum, jakies studia, fajną prace dającą mi satysfakcję, tylko co z tego, że mnie wizja nauki, i książek odstrasza :zawstydzona/y::-(:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry