reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj Pyciol i co z tego jak mnie to wcale nie cieszy, nie wiem, nie satysfakcjonuje, praca jak praca , brakuje mi czegos w zyciu, czuje ze stoje w miejscu a czas biegnie,

U mnie to samo....może to jakiś kryzys naszego wieku :szok::-(:-p

chciałabym jeszcze troszkę postudiować, i tak szukam jakiegoś kierunku który by mnie ożywił

No ja tez się nad tym zastanawiałam, ale jak mam wydać tyle kasy to sobie wolę zdać jakies egzaminy państwowe na biegłego i doradcę podatkowego.

A jakbym miała iść faktycznie na studia i miałabym kasę to poszłabym na prawo:):-)

reklama
racja...tak to już jest przed trzydziechą:szok::-D:-D:-D

Ostatnio jakoś mnie wszystko dołuje, mam już prawie 28 lat, za 2 lata 30 i nic nie osiągnęłam w zyciu :-(

oj Agaciu jakbym siebie slyszała:-(mam to samo.........a najgorsze jest to ze sama nie wiem czego tak naprawdę chcę..........

ehhhhh to ja tez dolacze do waszego klubu, bo tez nie wiem czego chce i tez ciagle sie doluje:baffled::baffled::baffled:
Hej laski normalnie nie moge z Wami, młode kobietki jestescie jeszcze i wszystko przed Wami, ja mam 33 w tym roku - powiem krótko - stara dupa jestem :-D:-D, a jeszcze pare lat nauki przede mną, angielski w tym roku doszkolic a potem na pielęgniarke się wybieram i tak lekko 5 lat jeszcze:-D:-D, jak skoncze to gdzies kolo 40 bede:baffled: co wy na takie plany hihi.
p.s. dodam ze nie czuje tych swoich lat:-D:-D

Heloł :-)

No to wychodzi, że ja tu jestem najgłupsza :zawstydzona/y::-( (czyt. matoł !!) z Was wszystkich :-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: serio ... matury nie mam (tylko skończone liceum) no i oczywiście żadnej wyższej szkoły ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, przyznam, że nigdy nie lubiłam się uczyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, i tak mi już chyba zostanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, narazie nie planuję wracać do pracy, ani szukać nowej, bo mi w domku z młodym fajnie, ale co będzie kiedyś to nie mam bladego pojęcia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Szkoda gadać ... aż mi głupio przed Wami, że Wy macie takie ambitne plany na przyszłość i podziwiam Was za chęć do nauki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edzia ważne żeby żyć zgodnie z samym sobą, i spełniać swoje pragnienia:tak: a to że nie każdy ma takie same to oczywiste;-)

dzien dobry kobitki, ale śnieżyca za oknem:szok: bosko:baffled:,jak tak będzie sypać to mi goście na weekend nie zjadą :-(:-(ech... a już miałam takie plany na odstresowanie:sorry2:
idę po kawkę ;-)

Edzia ważne żeby żyć zgodnie z samym sobą, i spełniać swoje pragnienia:tak: a to że nie każdy ma takie same to oczywiste;-)

dzien dobry kobitki, ale śnieżyca za oknem:szok: bosko:baffled:,jak tak będzie sypać to mi goście na weekend nie zjadą :-(:-(ech... a już miałam takie plany na odstresowanie:sorry2:
idę po kawkę ;-)

Edee zgadzam się w 100% z Tygrysem! Nikt tu na pewno tak o Tobie nie pomyśli....

U nas też śniezyca:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry