reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy się czwartkowo :-)

Heloł :-)

No to wychodzi, że ja tu jestem najgłupsza :zawstydzona/y::-( (czyt. matoł !!) z Was wszystkich :-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: serio ... matury nie mam (tylko skończone liceum) no i oczywiście żadnej wyższej szkoły ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, przyznam, że nigdy nie lubiłam się uczyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, i tak mi już chyba zostanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, narazie nie planuję wracać do pracy, ani szukać nowej, bo mi w domku z młodym fajnie, ale co będzie kiedyś to nie mam bladego pojęcia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Szkoda gadać ... aż mi głupio przed Wami, że Wy macie takie ambitne plany na przyszłość i podziwiam Was za chęć do nauki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edee powtórzę to, co pisały już inne dziewczyny: ważne, żeby człowiek czuł się szczęśliwy i spełniony. Dla jednego spełnieniem jest rola żony, matki czy gospodyni domowej a inne kobiety wybierają karierę zawodową nawet kosztem nieposiadania życia rodzinnego. Nigdzie nie jest powiedziane, że każdy musi mieć wykształcenie średnie, maturę czy studia :-) Ważne jest, żeby robić to, co się lubi, i żeby robić to, co się robi, dobrze :-)

reklama
Słuchajcie widziałam Nataalkę na NK więc może i do nas niedługo zajrzy:tak:
Ollcia pytałaś wczoraj o to badanie Pampersa na Streetcomie. Właśnie wypełniłam swoje i mi nic o forum nie wyskoczyło:no:

Jestem!!!!!!!:-)
Dziec spi. A ja dziś się wybieram na zakupy!!!!:-) Będę kupować body i skarpetki i kamizelke dla Aduni mojej i klocki i kubek Lovi 360:-)
Taaaaaaaaaaaakie zakupy będę robić. Szał!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Słuchajcie widziałam Nataalkę na NK więc może i do nas niedługo zajrzy:tak:
Ollcia pytałaś wczoraj o to badanie Pampersa na Streetcomie. Właśnie wypełniłam swoje i mi nic o forum nie wyskoczyło:no:

o, pomimo wszystko dzięki za odpowiedz Kokusiu :tak: ja już do nich wczoraj wysłałam maila z zapytaniem o co im chodzi :sorry2:

A u nas...:szok: trzecia nocka pod rząd z jedną tylko pobudką o 4:30 na mleko :szok:

reklama
Witamy się

My dzis prawie całą nockę przespałyśmy:tak: młoda spać poszła o 21 i dopiero o 6.30 sie obudziła na pić!!!szooooooook!!

A pogoda u Nas masakra!!! Wietrzysko takie ,że szkoda gadać!! Byłam dziś z młodą u lekarza po skierowania i wrócić nie mogłam...zaspy,chodniki nie poodśnieżane....zakopałam się wózem i facet musiał mi pomagać się wydostać.....:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry