reklama

Grudniowe mamusie 2008

Boli zakładanie, ja myślałam, że nie wytrzymam tego, a potem się przyzwyczajasz. Ja schudłam, bo na początku tak mnie bolało, że tylko papki jadłam.
A potem to się dziwiłam, że tak mało mi babka przykręca.

Żeby być piekną trzeba cierpieć;-)

reklama
witamy sie i my
hurah weekend:tak::tak::tak::tak:
poczytajcie sobie, bo jestem w szoku
Uważaj na to świństwo! Afera parówkowa - eFakt.pl
Witam

Ja od kiedy jestem kierownikiem działu mięso wędliny , nie jem parówek , a jeśli nawet to Tomkowi przed trzecim rokiem życia nie zamierzam dawać. W 'ala' cielęcych jest od 2 do 4 procent cielęciny , reszta do woda, tłuszcz , skórki wieprzowe i drobiowe ,wypełniacze. Generalnie wędlin poniżej 15pln nie polecam .

to późno Maja chodzi spać, Bartek już od 2 godzin kima.
Właśnie późno, ale zawsze tak miała i próbuję ją troszkę przestawić przynajmniej na 21:00, ale zobaczymy czy się uda.
Agatkas- zagłosowane, najlepsze to w wannie :-D
Ja też mam trochę krzywe zęby, a najbardziej nie lubię jednego wystającego spośród wszystkich, bo się nie zmieścił. Kiedyś nosiłam aparat, ale nie dał rady mi zrobić aż takiej przerwy w zębach, żeby zmieścił się kolejny :zawstydzona/y:, ale na szczęście zgryz mi się poprawił, więc jakiś plus tego jest. Tylko, że wtedy to nie było jeszcze takich na stałe tylko takie na noc.
Majka chyba mnie zaraziła i teraz boli mnie gardło i kicham, muszę się wyleczyć, żeby znowu jej nie zarazić jak wyzdrowieje.

Zagłosowane :tak:
dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:
Wydaje mi się, że to jest normalne ... Mati spał ciągiem 7 godz, potem pobudka na cycka i 2-3 godz dosypiał.
Kaja - mnie uczyli tak że dziecko wie kiedy jest głodne i nie nalezy go wybudzać na karmienie! Jak śpi to znaczy ze tego potrzebuje:)
Zgadzam się ;-)

No a my mielismy fajną nockę, pobudka o 5:30 na mleczko i kima do 8:00 :tak: oby tak dalej.

Lecę wysuszyć włosy i do kosmetyczki.

hej ;-)
Kajus Fifi jak miał miesiąc to spal ciągiem już ponad 6 godzin ;-)
Nocka super Fifi spal od 20 do 8 rano!!! ani jednej pobudki, zawsze ok 7 przebudzał sie na mleczko a dziś dopiero o 8 pił:szok: a ja soałam od 22 do 8 i sie chyba nie wyspałam:-( chodze jak mucha w smole:-( zaraz rodzice A. przyjezdzają a ja w rozsypce:baffled: ech.a mi sie nic nie chce....... musze chyba badania porobić bo to niemożliwe że ciągle bym tylko spała i spała:-( brak energii do czegokolwiek ech przyjazd

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, macie, albo widziałyście coś takiego jak takie zabezpieczenie na kurki od gazu (pieca gazowego), bo Alan mi wczoraj odkręcił i leciał sam gaz !!:szok::szok::szok:, boje się, że Nas kiedyś potruje, albo wysadzi w powietrze :szok::szok::szok::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry