reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co kupujecie albo szykujecie swoim misterom na walentynki?

Młodsza córka mojego M. swojemu chłopakowi piecze babeczki, kupiła różowy lukier i takie gotowe serduszka do dekoracji. :-)

Witam mamuski i ja....

Bracki wybyl, Mari spi to Kana buszuje na necie.....:-D

U nas słoneczko i piękna zimowa pogoda...nie wiem czy się cieszyć,ze grzeje,bo pewnie wieczorkiem znowu będzie nam ciekło.....aleeeeeeee.... z rana wparowali panowie i cosik tam majstrowali na dachu wiec oby było dobrze.....:sorry2:

Co do Walentynek to chyba podłapie pomysł od Myszqi męża córki....z tymi ciasteczkami:p potem miły wieczór przy świecach i odpoczynek :-pmoże małą oddamy babci to już w ogóle chillout :-D

Ściskam Was leckam dalej:*

Zdróweczka dla Yoki córeczki......to nie fer,że taki maluszki muszą tyle cierpieć...a z drugiej strony co to za lekarze do dzieci bez podejścia.....masakra....

reklama
Co kupujecie albo szykujecie swoim misterom na walentynki?

Młodsza córka mojego M. swojemu chłopakowi piecze babeczki, kupiła różowy lukier i takie gotowe serduszka do dekoracji. :-)

ja jeszcze nie wiem jaką niespodziankę przygotuję, ale już mamy załatwione ze Bartek zostanie z moimi rodzicami , a my idziemy do kina, a później może jeszcze jakaś kolacja... :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry