Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Nas też baran baran buc :-)Uuuuu to prawie tyle co jaMasakra, myslałam ze to bliżej
A powiedz mi macie tam dworzec kolejowy?
Bo jak Zuzka zacznie coś łazić i zrobi się cieplej to ja chętnie wpadnę na kawkę pod warunkiem że macie tam jakieś hotele
bo nie chce mi sie tylko na chwilę przyjeżdżać taki kawał
Jeśli oczywiście miałabyś ochotę na spotkanie
A w wakacje będę prawdopodobnie w DąbkachJak ktoś ma blisko to proszę mi się tu zgłosić
Barum barum trik to to samo co baran baran buc ?![]()
u nas to samo
wszsytko pokazuje ale mówić to już gorzej
chyba będzie z tych co późno zacznynają mówić

Ja niestety aż tak ambitnie nie gotuję dla Zuziwitam:-)
co dzis gotujecie swoim pociechom bo nie mam pomyslu chcialam jakies pirozki moze ale niechce mi sie szukac przepisu![]()
wiecie, co. W ogóle nie mogę się wciągnąć w pisanie. Wy tak dużo macie do powiedzenia a ja tylko podczytuję i brak weny. Albo dzień mam jakiś kiepski. Nie wiem.
I czytam jeszcze ile te wasze pociechy umieją i mi jeszcze ręce opadły, bo mój wprawdzie mądry i rezolutny mi się wydaje ale oczka, noska itp pokazywać nie chce. Tylko brzuszek ma i włoski. Umie się "uczesać", karmi misia jak ma ochotę, robi autkiem brum brum i wciska wszystkie guziczki: zabawki grające z guzikami - hit, lampy, piloty, telefony - najlepiej jak coś gra albo się wieci - wtedy ma poczucie spełnionej misji, na nocniku siedzieć nie chce, klocki są beee i w ogóle, ale przysparza nam mnóstwo radości swoimi akrobacjami i czytaniem książek - bo "czyta sam" oczywiście.