Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi się cały czas wydawało że to małoto jest malutko?![]()
ale to może dlatego że Martynie buzia zamyka się tylko jak mocno śpi więc Natalka przy niej blado wypada
Kochana bardzo proszę bo śniegu mam pod dostatkiem a mężowemu się nie chceprzyjmij mnie do pomocy....proszę....bo po pochłoniętej przeze mnie ilości pączków będę teraz pokutowała do końca roku.........
My już dawno przeniosłyśmy się do brodzika bo w małej wanience to łazienka była regularnie podtapiana. Teraz na szczęście Natalka odkryła że kubeczkami można wodę przelewac i już porzuciła chlapanieAch ta Mariczka, my od wczoraj kąpiemy sie w dużej wannie bo z małej non stop wychodziła, a wczoraj siedziala taka zdziwiona![]()

Edee okazało się ,że do końca roku nie będą budowali nowych bloków ,a tym samym przyjmowali zapisów na lokale, bo nie dostali krdytu i dofinansowania od miasta.....Kana, a dlaczego nie wyszło Wam z tym mieszkaniem:-(
:-Dobra przyjeżdżam....hahhahaNo mi się cały czas wydawało że to małoale to może dlatego że Martynie buzia zamyka się tylko jak mocno śpi więc Natalka przy niej blado wypada
Kochana bardzo proszę bo śniegu mam pod dostatkiem a mężowemu się nie chce
My już dawno przeniosłyśmy się do brodzika bo w małej wanience to łazienka była regularnie podtapiana. Teraz na szczęście Natalka odkryła że kubeczkami można wodę przelewac i już porzuciła chlapanie![]()
no Marika też wylewka kubeczkiem...a co to wczoraj było to ja już nie chce wiedzieć...
dziękujemyBliźniaczku:* no wyglądało nieźle.....chyba jednak przyjdzie w łaski brodzik...Kana, gratulacje kolejnego ząbeczka.
A z tą powodzią to nieźle musiało wygladać, my juz od dłuższego czasu w duzej wannie sie pluskamy, bo ja wiecznie sama i ciężko mi było targać wanienkę z wodą

nie, nie tylko to wieksze to moje a Młodsza to siostryja pamiętam pamiętam.......witam się serdeznie dopiero terazi zapytam,bo nie doczytałam oba te słodkie bobaski to Twoje?????
..
A dlaczego ty nas tak zaniedbywałaś ?nie, nie tylko to wieksze to moje a Młodsza to siostry

przyznam się bez bicia - że na dwa fora nie starcza mi czasuA dlaczego ty nas tak zaniedbywałaś ?![]()

A na jakim jeszcze jesteś? Jeżeli mogę wiedziećprzyznam się bez bicia - że na dwa fora nie starcza mi czasu
ale mam zamiar się poprawić :-)
ale śledzę zdjęcia na nk (oczywiście tych których mam)

Coś mi się nie chce ta strona otworzyc.Agacia siedzę na www.strefaślubna.pl tak już z przyzwyczajenia chyba! podtrzymując też znajomości z oficjalnych spotkan / w sumie na tamtejszym forum jestem od pocztku powstania - zreszta zapraszam - (powyżej 100 postów dostaje sie wstęp na zablokowaną częsć forum)