kana161
Mama "terrorystek" :P
Oj zdrówka teraz dl Ciebie Myszqo:* Ja uwielbiam zimę,ale u nas zaczyna się plucha i to już wcale nie jest fajne...tak wiec ja tez chciałabym juz wiosnę....ale oglądałam wczoraj pogodę długoterminową i podobno w pierwszym tyg marca ma być już nawet do +7 stopniPróbowałam Was nadrobić ale nie daję rady :-)
Agatkas - co do sondy na imię dla psiaka - mi się bardzo podoba Milion :-)
Dziecko przestało miec katar to na mnie przelazło. Wogóle się jakoś do d.. czuję. NIech ta zima się kończy bo normalnie depresji zimowej dostanę. Już chcę zielono za oknem.

dla Was oczywiście tez mega buziaczki i zdróweczka;*CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:-)
Ja tylko daję znać,że żyję,bo chwilowo jestem u rodziców.Fabianek od poniedziałku miał grypę jelitową,namęczył sie okropnie:-( Teraz jest już dobrze,dałam tylko dzisiaj mocz do badania.
W czwartek wraca mój mężuś:-)
W domu nadal bajzel,kabel od aparatu zaginął,więc nie mam co pokazać
Ale pokarzę na pewno
Mam nadzieję,ze nie zapomniałyście o nas
Buziolki dla maluszków i mamusiek:*:*:*
hahahhhaahpamiętam kiedyś jak dopiero zaczynaliśmy się z Olkiem spotykać, nasze początki a tu w trakcie robienia włosków prostownica spadła mi na kafelki i się całkiem rozwaliłaOlek przyjechał, a ja mu daję kasę i mówię aby skoczył do Media Markt po prostownicę
tak się dziwnie patrzył na mnie
![]()

dobre dobre..... mój mis chciał mi zrobic niespodziankę i kupić prostownice teraz na walentynki, do tej mojej grzywki (chociaż jest mi średnio potrzeba) na szczęście moje nie dostał takiej jak chciał i zrezygnował.....

Jejku kobitki naprawdę nadajecie jak szalone ciężko za Wami nadąrzyć....ale staram sie.... dziecię me śpi, mężuś jeszcze tez to mam komp tylko dla siebie :-)
Staram się jakoś wgryźć w rozmowę,ale ciężko.....:-(

Olek przyjechał, a ja mu daję kasę i mówię aby skoczył do Media Markt po prostownicę