reklama

Grudniowe mamusie 2008

toż się przecież szykowałaś, nie!:-D
no tez tak myslalam
To nie o to chodzi,że się nim przejmuje, ale chciałabym jednak jemu sie podobać. On lubi mnie w takich włosach jak teraz, czyli długie i blond a ja chciałabym cos zmienić.
aaaaaaaaaaa
Agacia przeciez on cie kocha nie dlatego ze masz blond dlugie wlosy, powinien cie kochac nawet gdybys byla lysa wiec nie opowiadaj bzdur tylko rob to czego ty chcesz:tak::tak:;-)
tez tak mysle
:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D zwariuje:rofl2::rofl2:

wlasnie wrocilismy niedawno z zakupkow...bylam w meblowych ale totalna lipa....beznadzieja :-(jak tak dalej pojdzie to nic nie kupie:-(

no a potem skoczylismy do kauflanda i zaopatrzylam sie w serki jogurciki itp....zamierzam od jutra zaczac...bo dzisiaj wyjadam reszte z lodowki:szok::-D
a co tak wariujesz przy moim poscie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no wyjadaj, wyjadaj
zaloguj sie na vitalii, bedzie ci razniej i latwiej

reklama
Agacia przeciez on cie kocha nie dlatego ze masz blond dlugie wlosy, powinien cie kochac nawet gdybys byla lysa wiec nie opowiadaj bzdur tylko rob to czego ty chcesz:tak::tak:;-)
Noooooo
A jak sie oszpece swoją wymysląną fryzurą to sie potne.

Wiecie jak mój syn się wczoraj za mną stęsknił. Zostawilismy go u teściwej a my pojechalismy na zakupy, nie było nas 4 godz. Jak wrócilismy to tak się przykleił do mnie, buziaki dawał, no cieszył się w głos. Pierwszy raz nie chciał iść do taty (tzn, poszedł dał buzi, przytulił i z powrotem ciągnął do mnie). Jak dałam go mężowy na ręcę a poszłam do łazienki to się ropłakał :szok:

Noooooo

Wiecie jak mój syn się wczoraj za mną stęsknił. Zostawilismy go u teściwej a my pojechalismy na zakupy, nie było nas 4 godz. Jak wrócilismy to tak się przykleił do mnie, buziaki dawał, no cieszył się w głos. Pierwszy raz nie chciał iść do taty (tzn, poszedł dał buzi, przytulił i z powrotem ciągnął do mnie). Jak dałam go mężowy na ręcę a poszłam do łazienki to się ropłakał :szok:
ale fajne takie cosik no nie:zawstydzona/y:
ja lubie kiedy mały cieszy sie jak skądś wracam:tak:

Noooooo

no nas moze niebawem czekaja dluzsze rozstania:-(:-(

Tajger help!!!! Nie umiem znaleźć tego przepisu na rafaello!!!!
ale o co chodzi:szok: ja wiem ze wysmienity kurczak domowy ze mnie ale na rafaello przepis to nie ja podawałam:-D:-p

reklama
Noooooo

to ja mam tak codziennie jak wracam o 21.30 z pracy, to Karolinka jeszce nie spi, a czeka na mnie no i nie mam jak sie nawet rozebrac:happy::happy::happy:a ide na jakies 3 godziny
mamusiu a gdzie wy wszystkie dyskutujecie...bo tam tyle wątków ze siok:eek:
ja na lutowym watku, zalezy kto kiedy zaczal to do tego watku sie przykleil:laugh2:
To nie ty??????????
O matko to ja już chyba pójdę spac bo cos nie ten tego:)
Kto dawał przepis na rafaello?????
chyba szeryf

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry