reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc
Mówicie o fryzurkach,a ja własnie umówiłam się na jutro do fryzjera i tez zamierzam zrobić coś odmiennego :happy:.
Tak z ciekawości zaczęłam się rozgladać za praca i powiem Wam, że nie ma w czym wybierać, kurcze sami agenci ubezpieczeniowi i konsultanci finansowi, masakra.
Wrócilam do domu, ogarnęłam go trochę, bo mąż przez tydzień zrobił tu niezły balagan :laugh2:.
Królewna wstała więc zmykam.

reklama
Próbowałam Was nadrobić ale nie daję rady :-)

Agatkas - co do sondy na imię dla psiaka - mi się bardzo podoba Milion :-)

Dziecko przestało miec katar to na mnie przelazło. Wogóle się jakoś do d.. czuję. NIech ta zima się kończy bo normalnie depresji zimowej dostanę. Już chcę zielono za oknem.

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:-)

Ja tylko daję znać,że żyję,bo chwilowo jestem u rodziców.Fabianek od poniedziałku miał grypę jelitową,namęczył sie okropnie:-( Teraz jest już dobrze,dałam tylko dzisiaj mocz do badania.
W czwartek wraca mój mężuś:-):tak:
W domu nadal bajzel,kabel od aparatu zaginął,więc nie mam co pokazać:wściekła/y:
Ale pokarzę na pewno:tak:
Mam nadzieję,ze nie zapomniałyście o nas:zawstydzona/y:

Buziolki dla maluszków i mamusiek:*:*:*

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:-)

Ja tylko daję znać,że żyję,bo chwilowo jestem u rodziców.Fabianek od poniedziałku miał grypę jelitową,namęczył sie okropnie:-( Teraz jest już dobrze,dałam tylko dzisiaj mocz do badania.
W czwartek wraca mój mężuś:-):tak:
W domu nadal bajzel,kabel od aparatu zaginął,więc nie mam co pokazać:wściekła/y:
Ale pokarzę na pewno:tak:
Mam nadzieję,ze nie zapomniałyście o nas:zawstydzona/y:

Buziolki dla maluszków i mamusiek:*:*:*

Pamietamy i zyczymy zdroweczka dla Fabianka!!!!

Halo, halo :tak: zasiadłam z kawusią właśnie :tak:

w sumie tak...ale ile mozna tej syszary uzywac:zawstydzona/y:bo ja myje głowe praktycznie codziennie:szok:

ja nie myję codziennie, ale zawsze po myciu używam suszarki, a prawie codziennie prostownicy :sorry: bez prostownicy chyba bym umarła :-D na szczęście mam gęste i grube włosy.

dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie:-D
jak gdzies idziecie z facetami to trzymacie sie za raczki:-D?

zawsze :tak::tak::tak:

ja musze isc też , tylko nie wiem jaką chce fryzure. Cos krótszego a moze grzywka :eek: tylko mój mąz na każdy pomysł kręci nosem :crazy:

ja bym się mężem nie przejmowała, w końcu to Twoje włosy, zresztą takiej ładnej buzi w każdej fryzurce będzie dobrze :tak:

bo mi wyskakuja reklamy z home.pl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mi też :confused2::confused2:

ja dzisiaj mam piewszy dzień dietki, jak narazie bardzo mi się podoba, zobaczymy tylko czy kilogramy jakieś polecą :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry