Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie mnie też,jak ja zlikwidować raz na zawsze??????????/moje dziecko wlasnie dzieli sie buleczka z Prokopem
ale mnie denerwuje ta reklama![]()

nie, bo poniedzialkowe poranki mam wolne, dopiero wiezorkiem;-)mamusiu a bylas w robolu:>?
Ja piję dopiero terazwam tez wyskakuje ta głupia reklama?
kto wypije ze mna kawkę???![]()

mi teżbo mi wyskakuja reklamy z home.pl![]()

oj mi by się przydała :-(i zrobię sobie maseczke na ta moją facjate
a gdzie Wy wszystkie jesteście![]()
ja musze isc też , tylko nie wiem jaką chce fryzure. Cos krótszego a moze grzywkaja musze do fryzjera
tylko mój mąz na każdy pomysł kręci nosem 
to może dlatego mały tak późno chodzi spać. W południe spi 3 godz i wstaje o 17 .no widzialam dlatego pisze a najlepsze ze chcialam dzis isc na kawe do babci ale mezowy wraca z pracy o 14 a wtey maly dopiero idzie spac spi do 17 nim cos zjem nim sie ubierzemy to u babci bedziemy na kolacje nie na kawe![]()

Agatkas ło matkooooo tzn Zuuziu kochana !! Filipek jest wniebowzięty przez ta walentynkęcały czerwony jak burak chodzi
ze wstydu też że w tak ważnym dniu zapomniał o swojej Zuzieńce
ale juz naprawia swój błąd i przesyła jej 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000buziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Agatkas wrzuc to zdjęcie do galerii jak mozeszDziękujemy!!!!!!!
Ja tez w końcu kawkę sobie zrobiłam
Ja idę w czwartek do fryzjera....Tygrysku jak chcesz to Ci prześlę zdjęcie na podstawie którego robiłam sobie fryza....tylko ja go trochę zmodyfikowałamJa sobie to zdjęcie do komóry wgrałam i poszłam do fryzjera
![]()

nie, bo poniedzialkowe poranki mam wolne, dopiero wiezorkiem;-)
ja tez bym chciałaDziękujemy!!!!!!!
Ja tez w końcu kawkę sobie zrobiłam
Ja idę w czwartek do fryzjera....Tygrysku jak chcesz to Ci prześlę zdjęcie na podstawie którego robiłam sobie fryza....tylko ja go trochę zmodyfikowałamJa sobie to zdjęcie do komóry wgrałam i poszłam do fryzjera
![]()

?zalezy, ale juz raczej nie. Za starzy jestesmydziewczyny a ja mam takie głupie pytanie
jak gdzies idziecie z facetami to trzymacie sie za raczki?