reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja pije kawke Pyciolku, ledwo żyję, załąpałam jakies przeziębienie :-(
Fifi oszalał na punkcie piosenki barbie girl -aqua , jak tylko ta piosenka leci na Rock your baby to jest zahipnotyzowany:szok::eek: to samo piosenka z tą owcą :confused2:

U nas króluje "Halo dziadku"

kochane slyszałyście o nowe ramówce TVN??? i o nowych serialach:-):-) klub szalonych dziewic i usta usta???? pierwsze odcinki juz do obejrzenia na onecie:tak::tak:szczegolnie polecam usta usta swietna komedia:-D:-D:-D a klub tez niczego sobie :-D:-D:-D

VoD w Onet.pl

Widzialam wkoncu bedzie co ogladac bo teraz tragedia

bo mi wyskakuja reklamy z home.pl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mi tez :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie:-D
jak gdzies idziecie z facetami to trzymacie sie za raczki:-D?

jak jestemyy z Jula to rzadko bo ktos musi Jule nieść:-D:-D:-D a jak sami zdarza sie:tak::tak::tak:

Witajcie, u nas nocka przespana...ale jakas też nie do zycia jestem...dzisiaj mam spotkanie z dziewczynami z wątku regionalnego;-);-);-);-)ale chyba będe musiała na nie dotrzeć piechotką bo auto mam zasypane i odsniezac nie chce mi sie:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:na szczescie umowilysmy sie bardzo blisko mojego domku:tak::tak::tak:

Moje dziecko zasnęło mi na rękach, zaniosłam go do łóżeczka i się obudził, teraz jest wyspany jakby spał z 12 godz.

ja mam okropne włosy. Od ciązy cienkie , szare i zniszczone. A kiedyś miałam takie grube :-(, ale to jak byłam młoda :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry