reklama

Grudniowe mamusie 2008

witamy sie poniedziałkowo:-)
my już od 6 na nogach i oczywiscie czeste pobudki w nocy:no::eek:wykończe sie kiedys:zawstydzona/y:

u mnie walentynek nie było żadnych i nawet w przyszły weekend sobie nie odbijemy w umie bo mam zjazd i egzaminy:-(:-(:confused2:
no ale przynajmniej w nocy będzie mi przyjemniej i milej,i fajniej,i przyjemniej i milej i w ogóle lepiejjjjjjj;-)

wstawac śpiochy bo idę po kawę:-)

reklama
pokięłbasiły misię cytaty:eek:

Edee to było do Ciebie....

Madzienka u nas wciąż sypie:szok:a poza biała kołderką mojego auta w ogóle nie widać:eek::eek:

a nie mówiłąm Wam....pamietacie jak w sobote sasiad zasypał mi moją Renatke :confused2:poszłam na skarge i wczoraj o 5.30 rano odsypał cały śnig spod kół:-Dbałwan myślał,że nie śpimy ale nie pomyślał,że Alex mleko może ciągnąć:-D

Agatkas ło matkooooo tzn Zuuziu kochana !! Filipek jest wniebowzięty przez ta walentynkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p cały czerwony jak burak chodzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-pze wstydu też że w tak ważnym dniu zapomniał o swojej Zuzieńce:sorry: ale juz naprawia swój błąd i przesyła jej 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000buziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Załączniki

• buziak.jpeg
    buziak.jpeg
    4,2 KB · Wyświetleń: 63
ja pije kawke Pyciolku, ledwo żyję, załąpałam jakies przeziębienie :-(
Fifi oszalał na punkcie piosenki barbie girl -aqua , jak tylko ta piosenka leci na Rock your baby to jest zahipnotyzowany:szok::eek: to samo piosenka z tą owcą :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry