reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanus pierwszy tydzien byl tragedia, teraz jest lepiej, juz sie przyzwyczailam ze musze znowu nam gotowac obiadki wieczorami na drugi dzien:-(
bidulka:*:* ściskam mocko mocko:* moja mamusia była tylko miesiąc,a ja tez jakoś ciężko przeżywałam wyjazd....więc domyślam się tylko co Ty musisz czuć.....a swoją droga to VICTORKA JEST PRZESŁODKA:* napatrzeć się nie mogę:tak::tak::tak:
nawet nie wiedziałam
super mamy medal
ja wiedziałam,bo byłam średnio mocno przymuszona przez mężowego do oglądania skoków....ale przeżyłam....a on....hmmmm cieszył się jak dziecko.....:sorry::-p:laugh2:
No ale ja też noszę 39-40 :-D
no ja tylko 37-38,a Mis tez nie za duży numer bo 42-43....więc w sumie ma miec malutkie po kim:P
Dzielny dziadek.....

Kanuś
pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc:tak::tak::tak:
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedaze:-D:-D:-D:-Dale to chyba kolo lipca dopiero:eek::eek::eek:

Yoka
u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę:-D:-D:-D)zgoda???
oj dzielny dzielny......:-D;-) Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniej:)
Jasiek teraz ma nogę 21-22 ale ja przy wzroście 160 mam 38-39 a mężowy to 48 :-D

I Jasiula też będzie miał taaaaakie nogasy wielkie :-)

Ja byłam ostatnio na wyprzedażach :-D Sobie kupiłam sweterek w H&M za 20zł i w Zarze bluzeczkę za 19,90. A młodszej córce mojego M. płaszczyk za 60zł i sweter za 30zł. A i Jasiowi spodenki z tygryskiem w H&M za 20zł.
Normalnie szał zakupów :-p

AAAAaa i kupiłam sobie kaloszki - już drugi rok się czaiłam i wreszcie się zdecydowalam Super kaloszki Tretorn Stad Kvist -HIT,roz.39 (918478702) - Aukcje internetowe Allegro
Myszqo kalosze super....ja też poluje na coś podobnego...tylko w takie fikusne mazaje.....no i gratuluje udanych zakupów:tak::tak:
Witamy niedzielnie:tak:
My wczoraj z mężowym poza domem. Byliśmy na zakupkach (coprawda moło romantycznych bo płytki do kuchni kupowaliśmy) ale w między czasie na obiadku a potem kawie i lodach:tak:Dzisiaj walentynek ciąg dalszy i mężowy robi obiadek a na kolację będzie sporządzał pizzę:-pChwilo trwaj:-)

Ja tam uwielbiam podrzucac dziewczynki babci i zawsze robi wszystko tak jak jej każę:tak:

Kana nie płakaj my rozkosze musimy odłożyc na przyszły tydzień bo narazie walentynkowo w majtkach:rofl2::-D

Oj ja też już chcę końca tej zimy. U moich rodziców się dzisiaj dach na oborze zawalił od tego śniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szczęście że brat wczoraj z domu zwalił bo nie chcę myślec co mogło się stac:no::no::no::-(:szok:
Kokusiu faktycznie "CHWILO TRWAJ" zazdroszczę....;-)
Ja tez staram się czasem własnie podrzucac mała do babci,albo mojemu tacie...niech sie przyzywaczajają :tak::tak::tak:
No mój jak tak bedzie adorował ten fotel i kanapę to tez walentynkowo majteczkowo nam się zrobi:P hahaha

Witam w końcu i ja:*

HappyValentineDayBalloons_molly.gif

Mariczka moja spi...tatus oczywiście też....a ja podczytuje:tak::tak::tak: jesteśmy już po małym spacerku w bucikach.....mała była szczęśliwa jak nic:)

uciekam czytać dalej:)

huhuha huhuha przyszła zima zła :-D, a może nie taka zła.
Zasypało nas na całego, jest z 30 cm świeżego śniegu, a w ogrodzie :-Dponad kolana, aja mam frajdę bo starsznie lubię odsnieżać, więc z mężem odśnieżyliśmy rodzicom całe podwórko i drogę wjazdową, a resztą drogi zajął się tata z sąsiadem, inaczej nie moglibyśmy wyjechać bo dom jest położony troszkę dalej od drogi głównej. Za chwilkę wracamy, ale jeszcze dzisiaj po drodze imieniny u cioci więc w domu będziemy wieczorem. I znów będę sama całymi dniami w domu, a tak tu było fajnie, dziadkowie, pradziadkowie :tak:.
Miłych walentynek, a przede wszystkim romantycznych.

hej hej chwal sie jak wczoraj bylo????:-p:-p:-p:-p

jest kacus???:-):-):-)
oj Madziu bylo super;-) poszlismy po 2 spac a o 6 wyjatkowo jak nigdy Fifi sie przebudził i koniec spania ale A. zabrał go do salonu a ja do 9 pogniłam w łóżku:zawstydzona/y:

Myszko butki super! ja mam kalosze takie w mazaje jakby kwiaty wzory i nie sa z gumy tylko z takiego grubego płutna czy czegoś podobnego bardzo wygodne i fajne na takie luźne wyjście;-)

co do stopy to Fifi ma 20-21 , ja 37-38 a mężuś to 46 więc nie wiem pod kogo fifa podpasować:eek:

Kanus zazdroszczę zakupów :tak:

Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniej:)

Kanus to prawda ceny normalne maja kosmczne jesli chodzi o dzieciece ciuszki, taki malutki kawaleczek materialu:sorry::sorry::sorry::sorry:my wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zl:szok::szok::szok::szok:poczekam na wyprzedaże:-D:-D:-D

Zazdroszczę zniżek.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrysku su[er ze imprezka udana i jeszcze tatuś litościwy dał mamie odpocząć...

My wlasnie wrocilismy z obiadku, poza tym że na drogach masakra, nie ma gdzie zaparkowac bo wszedzie snieg bylo super...zjedlismy super obiadek a z Juleczki jestem taaaaka dumna:tak::tak::tak:dała rodzicom zjeśc obiadek, bawila sie w kaciku dla maluchów z innymi dziecmi i pania opiekunką:happy::happy::happy:poznij pokaze kilka foteczek....

Kanus to prawda ceny normalne maja kosmczne jesli chodzi o dzieciece ciuszki, taki malutki kawaleczek materialu:sorry::sorry::sorry::sorry:my wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zl:szok::szok::szok::szok:poczekam na wyprzedaże:-D:-D:-D

Zazdroszczę zniżek.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziu widziałam ta spudnisie..podobała mi się jak nic...ale wiem,ze Mari nie przepada za spodniczkami no i cena masakryczna...:sorry:

No bez tych zniżek wcale bym tam nie kupowała bez mega przecen...

Madziu w odpowiednim wątku zamieszczę ciuszki......niektóre porwała Mari....i powiem szczerze,ze zdjęcia nie oddają ich w rzeczywistości....:zawstydzona/y:

goscie sie juz zmyli:-)alex juz spinka,gary w zmywarce,podlogi pomyte a ja wcianm kanapeczki:szok::-D

ale od jutra chyba zaczne dukana:zawstydzona/y:dziewczyny na tej diecie napiszcie mi na zdrowiu wasze efekty i opinie na temat tej diety;-)

Kochane musimy sie Wam pochwalić co Mariczka dostała od swojego narzeczonego :tak::tak::tak::tak:
Duniu i Krystianku najsłodszy jeszcze raz dziękujemy:*

Załączniki

• walentynka.jpg
    walentynka.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Witam się niedzielnie.
Przeżyliśmy wczoraj kinder party Jaśka. Wszystko super się udało, ale wieczorem padłam jak nieżywa. 6 czterolatków, 2 roczniaków i 8 dorosłych... Uffff:-D;-)
Ale Jasiek przeszczęśliwy, a to najważniejsze :tak: Hanka zresztą też była wniebowzięta i próbowała nadążyć we wszystkim za starszakami :-D

kana - piękna Walentynka :tak:

No jakos po ciąży takie pustaki mi się zrobiły że mi ze stanika czasem wypływają :-D:-D:-D

No ja też mam jakieś takie wrażenie i wcale mi się to nie podoba :no::confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry