Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Marzycielka się za
żegnała jakiś czas temu...
żegnała jakiś czas temu...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
żegnała jakiś czas temu...bidulka:*:* ściskam mocko mocko:* moja mamusia była tylko miesiąc,a ja tez jakoś ciężko przeżywałam wyjazd....więc domyślam się tylko co Ty musisz czuć.....a swoją droga to VICTORKA JEST PRZESŁODKA:* napatrzeć się nie mogęKanus pierwszy tydzien byl tragedia, teraz jest lepiej, juz sie przyzwyczailam ze musze znowu nam gotowac obiadki wieczorami na drugi dzien:-(

ja wiedziałam,bo byłam średnio mocno przymuszona przez mężowego do oglądania skoków....ale przeżyłam....a on....hmmmm cieszył się jak dziecko.....nawet nie wiedziałam
super mamy medal

no ja tylko 37-38,a Mis tez nie za duży numer bo 42-43....więc w sumie ma miec malutkie po kimNo ale ja też noszę 39-40![]()
oj dzielny dzielny......Dzielny dziadek.....
Kanuś pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedazeale to chyba kolo lipca dopiero
Yoka u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę)zgoda???
;-) Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniejMyszqo kalosze super....ja też poluje na coś podobnego...tylko w takie fikusne mazaje.....no i gratuluje udanych zakupówJasiek teraz ma nogę 21-22 ale ja przy wzroście 160 mam 38-39 a mężowy to 48
I Jasiula też będzie miał taaaaakie nogasy wielkie :-)
Ja byłam ostatnio na wyprzedażachSobie kupiłam sweterek w H&M za 20zł i w Zarze bluzeczkę za 19,90. A młodszej córce mojego M. płaszczyk za 60zł i sweter za 30zł. A i Jasiowi spodenki z tygryskiem w H&M za 20zł.
Normalnie szał zakupów
AAAAaa i kupiłam sobie kaloszki - już drugi rok się czaiłam i wreszcie się zdecydowalam Super kaloszki Tretorn Stad Kvist -HIT,roz.39 (918478702) - Aukcje internetowe Allegro

Kokusiu faktycznie "CHWILO TRWAJ" zazdroszczę....;-)Witamy niedzielnie
My wczoraj z mężowym poza domem. Byliśmy na zakupkach (coprawda moło romantycznych bo płytki do kuchni kupowaliśmy) ale w między czasie na obiadku a potem kawie i lodachDzisiaj walentynek ciąg dalszy i mężowy robi obiadek a na kolację będzie sporządzał pizzę
Chwilo trwaj:-)
Ja tam uwielbiam podrzucac dziewczynki babci i zawsze robi wszystko tak jak jej każę
Kana nie płakaj my rozkosze musimy odłożyc na przyszły tydzień bo narazie walentynkowo w majtkach
Oj ja też już chcę końca tej zimy. U moich rodziców się dzisiaj dach na oborze zawalił od tego śnieguSzczęście że brat wczoraj z domu zwalił bo nie chcę myślec co mogło się stac
:-
szok:

jesteśmy już po małym spacerku w bucikach.....mała była szczęśliwa jak nic
, a może nie taka zła.
ponad kolana, aja mam frajdę bo starsznie lubię odsnieżać, więc z mężem odśnieżyliśmy rodzicom całe podwórko i drogę wjazdową, a resztą drogi zajął się tata z sąsiadem, inaczej nie moglibyśmy wyjechać bo dom jest położony troszkę dalej od drogi głównej. Za chwilkę wracamy, ale jeszcze dzisiaj po drodze imieniny u cioci więc w domu będziemy wieczorem. I znów będę sama całymi dniami w domu, a tak tu było fajnie, dziadkowie, pradziadkowie
.oj Madziu bylo super;-) poszlismy po 2 spac a o 6 wyjatkowo jak nigdy Fifi sie przebudził i koniec spania ale A. zabrał go do salonu a ja do 9 pogniłam w łóżkuhej hej chwal sie jak wczoraj bylo????
jest kacus???:-):-):-)

Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniej![]()

my wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zl

poczekam na wyprzedaże

dała rodzicom zjeśc obiadek, bawila sie w kaciku dla maluchów z innymi dziecmi i pania opiekunką

poznij pokaze kilka foteczek....Madziu widziałam ta spudnisie..podobała mi się jak nic...ale wiem,ze Mari nie przepada za spodniczkami no i cena masakryczna...Kanus to prawda ceny normalne maja kosmczne jesli chodzi o dzieciece ciuszki, taki malutki kawaleczek materialumy wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zl
poczekam na wyprzedaże
Zazdroszczę zniżek.....![]()

dziewczyny na tej diecie napiszcie mi na zdrowiu wasze efekty i opinie na temat tej diety;-)
;-)
Hanka zresztą też była wniebowzięta i próbowała nadążyć we wszystkim za starszakami 

No jakos po ciąży takie pustaki mi się zrobiły że mi ze stanika czasem wypływają![]()