reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jasiek teraz ma nogę 21-22 ale ja przy wzroście 160 mam 38-39 a mężowy to 48 :-D

I Jasiula też będzie miał taaaaakie nogasy wielkie :-)

Ja byłam ostatnio na wyprzedażach :-D Sobie kupiłam sweterek w H&M za 20zł i w Zarze bluzeczkę za 19,90. A młodszej córce mojego M. płaszczyk za 60zł i sweter za 30zł. A i Jasiowi spodenki z tygryskiem w H&M za 20zł.
Normalnie szał zakupów :-p

AAAAaa i kupiłam sobie kaloszki - już drugi rok się czaiłam i wreszcie się zdecydowalam Super kaloszki Tretorn Stad Kvist -HIT,roz.39 (918478702) - Aukcje internetowe Allegro

Myszqa super zakupy, a te kaloszki to w srodku jak wygladaja, maja jakis material czy tylko sama guma:eek::eek::eek:

ja zmykam spac dobranoc

Witam sie niedzielnie ;-)
Chyba pierwsza dzisiaj....chciałam napisac juz o 5 bo moje dziecko budziło sie dzis co pół godziny i od 5 ani myśli spać a ja.....oczy na zapałki:-D:-D:-D

Witam sie niedzielnie ;-)
Chyba pierwsza dzisiaj....chciałam napisac juz o 5 bo moje dziecko budziło sie dzis co pół godziny i od 5 ani myśli spać a ja.....oczy na zapałki:-D:-D:-D
hihihi
a my od dłuzszego czasu mieliśmy dzisiaj ładną noc:tak:tylko 2 pobudki:tak::zawstydzona/y:
a teraz sącze kawe a dziecko robi "porządek" u siebie w pokoju i całym mieszkaniu rówznież:eek::szok::-D

hihihi
a my od dłuzszego czasu mieliśmy dzisiaj ładną noc:tak:tylko 2 pobudki:tak::zawstydzona/y:
a teraz sącze kawe a dziecko robi "porządek" u siebie w pokoju i całym mieszkaniu rówznież:eek::szok::-D
No moja wyjatkowo dzisiaj tak....całego kubusia w nocy wydujdała i zawsze jak sie napije to zasypia na kolejne pare godzin a dziś nawet kubus nic nie pomógł....a ja myślałam że szału dostanę:szok::szok::szok: rano nie wiedziałam jak się nazywam:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry