reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jego strata:-D:cool:

jutro mam zlot rodzinny i dzis zrobiłam rafaello:-p
a na obiad nie wiem co złobić dla tych darmozjadów:eek::szok::-D:-D
ale mi smaka narobiłaś tym rafaello :-) podziwiam Was kobitki,że tak pieczecie bo ja jakos nie piekę bo nie umiem.....a właściwie zraziłam sie raz jak schrzaniłam ciasto i od tej pory boje się próbować :-D:-D:-Da co do obiadku to nie wiem jakie gusta ma rodzinka więc chyba nie pomogę;-)

ale mi smaka narobiłaś tym rafaello :-) podziwiam Was kobitki,że tak pieczecie bo ja jakos nie piekę bo nie umiem.....a właściwie zraziłam sie raz jak schrzaniłam ciasto i od tej pory boje się próbować :-D:-D:-Da co do obiadku to nie wiem jakie gusta ma rodzinka więc chyba nie pomogę;-)
to chyba nie o gusta im chodzi tylko o to co by w domu nie gotowac tylko na gotowca przyjechac:-D:-D:-D

a rafaello sie nie piecze;-)tylko sie robi....;-)masz przepis na kulinarnym:tak:

Ja nie wiem co robił mój tata,ale pokazałam mu jak się z Mari "obchodzić" ....tak czy siak usypiał ją, po paru podejściach się udało:-p, zabawiał, zjedli razem drugie śniadanko i szaleli ile sił.....jak przyjechaliśmy mała roześmiana, więc musiało być dobrze:tak::tak::tak:

My już po zakupach, obkupiliśmy troszkę malutka nasza kochaną.....w bluzeczki, bodziaczki, geterki są piękne w Re-Kids....co jeszcze o buciki zimowo-wiosenne kupiliśmy..więc od jutra Mari biega po dworze :tak::tak::-) ona ma takie małe pytulki ,ze u nas nie mogliśmy nic znaleźć...ma r.18,a kupiliśmy 19 ...i po przecenie kosztowały tylko 34,50 ,a są bombowe:)

No mamusia dostała nowy portfelik.....a tatus kupił sobie pasek....zaszaleliśmy dla siebie jak nic :laugh2::laugh2:ale najważniejsze ,ze dla Mari kupiliśmy...

Oki leckam poczytać jeszcze;)

Dzielny dziadek.....

Kanuś
pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc:tak::tak::tak:
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedaze:-D:-D:-D:-Dale to chyba kolo lipca dopiero:eek::eek::eek:

Zazdroszczę Wam takich wypadów...Nas nie stać nawet na kino,ale poprzytulamy się i obejrzymy cosik na dvd ;-)

Yoka
u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę:-D:-D:-D)zgoda???

oooo no to jutro zerknę czy podołam tej słokiej przyjemności:-D:-D:-D
a teraz uciekam juz w nadziei,że jednak uda mi się cosik zdziałać tam gdzie trzeba :-D:-D:-D

powodzenia:-D

Dzielny dziadek.....

Kanuś
pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc:tak::tak::tak:
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedaze:-D:-D:-D:-Dale to chyba kolo lipca dopiero:eek::eek::eek:

Yoka
u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę:-D:-D:-D)zgoda???

no z tego Madziu co piszesz to z kasa problemikow nie macie:sorry:
ja chcialam cos Alexowi kupic wczoraja ale stwierdzilam ze to bez sensu.przeciez nawiozlam mu tego tyle z irl ze chyba nie zdarzy wychodzic:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry