pyciolek87
Mama Alexa:*
ja teżja musze do fryzjera

ostatnim razem moje włosy odżyły na początku grudnia

a TY Tajger masz teraz krótkie włosiska?i masz jeden kolor czy pare?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja teżja musze do fryzjera

tak krotkie i jeden juz wyblakły kolor. musze je skrócić myslalam o takiej fryzurce ala agatkasja też
ostatnim razem moje włosy odżyły na początku grudnia
a TY Tajger masz teraz krótkie włosiska?i masz jeden kolor czy pare?
wlasnie widzialam zdjecia z wrzesnia....tak krotkie i jeden juz wyblakły kolor. musze je skrócić myslalam o takiej fryzurce ala agatkas![]()
ladnie Ci w tych wloskach i z ta mina Tajger,wprost do Ciebie pasuje

heheheh po ciąży miałam straszne problemy z włosami , jak je skróciłam to odżyły i jakoś tak sie do krótkich przyzwyczaiłam teraz i muszę je skracać żebym nie zarosławlasnie widzialam zdjecia z wrzesnia....ladnie Ci w tych wloskach i z ta mina Tajger,wprost do Ciebie pasuje
Dagulla...Twoj wstal a moj komarzy![]()

ja juz dzis wypilam prawie litr kawy, nie wiem o co chodzidziecko mi usneło
ale jajo
ide po kawke jeszcze![]()
pijemy kawkei zrobię sobie maseczke na ta moją facjate
a gdzie Wy wszystkie jesteście![]()
heheheh po ciąży miałam straszne problemy z włosami , jak je skróciłam to odżyły i jakoś tak sie do krótkich przyzwyczaiłam teraz i muszę je skracać żebym nie zarosła![]()

hihihii to tobie te dni uciekaja szybciej niz mojeno widzialam dlatego pisze a najlepsze ze chcialam dzis isc na kawe do babci ale mezowy wraca z pracy o 14 a wtey maly dopiero idzie spac spi do 17 nim cos zjem nim sie ubierzemy to u babci bedziemy na kolacje nie na kawe![]()

ledwo co wstajesz,posprzatasz,ugotujesz i ciemno
mamusiu a bylas w robolu:>?ja juz dzis wypilam prawie litr kawy, nie wiem o co chodzi
pijemy kawke