tygrysek82
Fanka BB :)
ale dziewczyny ukladanie to szybkie i proste jak barszcz, wetrzec w wilgotne wlosy pianke szybciorem na szczotce wysuszyc i już

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tez od kiedy skrócilam wlosy sa takie zdrowsze i tak faktycznie jakby ich wiecej byloa mi chyba zgęstniały włosy po ciążykiedys miałam cieńsze
![]()

oj tam wlosy zawsze odrosną;-);-)to już lecisz na żywioł,ja bym sie chyba nie odważyła tak ściąć....tak .....hmmm łyso by mi było![]()
w sumie tak...ale ile mozna tej syszary uzywacale dziewczyny ukladanie to szybkie i proste jak barszcz, wetrzec w wilgotne wlosy pianke szybciorem na szczotce wysuszyc i już![]()
bo ja myje głowe praktycznie codziennie
to co Tajger decydujesz sie na ta fryzurke?ja tez od kiedy skrócilam wlosy sa takie zdrowsze i tak faktycznie jakby ich wiecej bylo
oj tam wlosy zawsze odrosną;-);-)
w sumie tak...ale ile mozna tej syszary uzywacbo ja myje głowe praktycznie codziennie
![]()

to co Tajger decydujesz sie na ta fryzurke?

jeszcze nie wiem kiedy to zrobie ale zrobie
ja tez od kiedy skrócilam wlosy sa takie zdrowsze i tak faktycznie jakby ich wiecej bylo
oj tam wlosy zawsze odrosną;-);-)
hmmmm no tak,ale jednak wolę miec troszke dłuższe bo zawsze mi sie kojarzyly krotkie wlosy w momencie jak bede juz staraale jak masz krotkie to blyskawicznie suszarka ci je suszy![]()

ostatnio czytałam że kobiety mające krótkie fryzury są bardziej pewne siebiehmmmm no tak,ale jednak wolę miec troszke dłuższe bo zawsze mi sie kojarzyly krotkie wlosy w momencie jak bede juz stara![]()

kochana jak ja bede stara to bede peruki nosić!!!!!!!!!!!!!!!hmmmm no tak,ale jednak wolę miec troszke dłuższe bo zawsze mi sie kojarzyly krotkie wlosy w momencie jak bede juz stara![]()