tygrysek82
Fanka BB :)
a co kupujesz???;-);-)jal Alex wstanie to chyba wybiore sie z nim do meblowego,tylko przeraża mnie fakt odśnieżania auta![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co kupujesz???;-);-)jal Alex wstanie to chyba wybiore sie z nim do meblowego,tylko przeraża mnie fakt odśnieżania auta![]()
narożnik,stolik,może garderobę i chciałabym jeszcze dywanik pod ten stolik koło narożnika....a co kupujesz???;-);-)

w black red white;-) kremowynarożnik,stolik,może garderobę i chciałabym jeszcze dywanik pod ten stolik koło narożnika....
tygrysie Ty tez kupowalas naroznik chyba nie?gdzie ?jaki?![]()
a dywanu tez szukam pod stolik tylko nie mam pomyslu jaki ten dywan tzn wiem ze nie z dlugim wlosiem tylko taki krotki welniny jednokolorowy tylko nie wiem czy kremowy czy bardziej czekoladowy
pije kawe i zjadalm dziecku petitki
hiihi no właśnie ja chyba chcialabym zielonkawy dywanikw black red white;-) kremowya dywanu tez szukam pod stolik tylko nie mam pomyslu jaki ten dywan tzn wiem ze nie z dlugim wlosiem tylko taki krotki welniny jednokolorowy tylko nie wiem czy kremowy czy bardziej czekoladowy
jestem matka wyrodnapije kawe i zjadalm dziecku petitki
![]()
bo mam zielonkawa tapete i ciemne panele....tylko to jeszcze zalezy jaki wybiore naroznik....

rewelacyjny:*:*:* mi sie podoba MilionDziewczynki to nasz szczeniaczekNad imieniem się jeszcze zastanawiamy....tata chce Bazyl, mama chce Raban, a i jeszcze są takie propozycje: Jazz Demolka; Milion, Tosiek; Bemol;Budyń, Kisiel, Ciacho.....
same super propozycje
![]()

fajnie by brzmiało jakbyście byli na spacerze....

oj Reniu to się działo.....rodzeństwo w drodze czy jakhej
Agatkas piesek cudo, tez takiego chce
u nas Walentynki super, mimo tego ze nie moglismy nigdzie wyskoczyc, obiadek z winkiem przy swiecach, a na deser..... same wiecie , dobrze ze corcia zasnela![]()

ja mysllam poczatkowo o kanapie i fotelach ale jestem szczesliwa ze wybralam naroznik gdyz jest naprawde pojemny jesli chodzi o ilosc osob i jest wiecej miejsca w pokoju niz gdyby stala kanapa i fotelehiihi no właśnie ja chyba chcialabym zielonkawy dywanikbo mam zielonkawa tapete i ciemne panele....tylko to jeszcze zalezy jaki wybiore naroznik....
a kupowała ktoras z was takie ozdobne oslonki na kaloryfery????bo ja mam jeszcze te zeberkowe i mnie one przerazaja
ja juz dawno nic nie wyjadlam Alexowi...no poza kinderka w piatek![]()
poczekaj zmierze goTygrysku a jakie wymiary ma naroznik Twoj?wystarczajaco miejsca jest na nim?bo ja musze miec 195 na ok 250-280....
a mozesz mi go wylinkować?:-)poczekaj zmierze go