tygrysek82
Fanka BB :)
wiesz co szukalam go na stronie brw ale nie moglam znalezca mozesz mi go wylinkować?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co szukalam go na stronie brw ale nie moglam znalezca mozesz mi go wylinkować?:-)
ale masz taki duzyyy czy taki zgrabny?tzn czy te oparcia maz wysokie czy takie nizsze....?masz rozkladany do spania?wiesz co szukalam go na stronie brw ale nie moglam znalezc
jest w sam raz jak na moj pokoj , nie jest to taka wielka krowaale masz taki duzyyy czy taki zgrabny?tzn czy te oparcia maz wysokie czy takie nizsze....?masz rozkladany do spania?
oparcia maja ksztalt kanciasty tzn kwadratowe boki i tył i na nie ogromne poduchy.oparcie jest nizsze od poduch jest na tej samej wysokosci co boki , a boki kwadratowe o tyle sa fajne ze sluza mi jako miejsce do trzymania np kubka z kawą czy piloty , ksiazki moga spokojnie tam lezec.moj sie rozklada do spania i mozna na nim spac, osobiscie jeszcze na nim nie spalam ale goscie sobie chwaląale chcesz naroznik czy jakis komplet?Ja muszę wlaśnie coś do spania do duzego pokoju kupić zeby tak na wiosnę już Zuzce zostawić ten mały pokoik.....i nie mam jeszcze pomysłu....
dziękuje za wyczerpujące sprawozdaniejest w sam raz jak na moj pokoj , nie jest to taka wielka krowaoparcia maja ksztalt kanciasty tzn kwadratowe boki i tył i na nie ogromne poduchy.oparcie jest nizsze od poduch jest na tej samej wysokosci co boki , a boki kwadratowe o tyle sa fajne ze sluza mi jako miejsce do trzymania np kubka z kawą czy piloty , ksiazki moga spokojnie tam lezec.moj sie rozklada do spania i mozna na nim spac, osobiscie jeszcze na nim nie spalam ale goscie sobie chwalą

jeszcze o cene nie pytałaśdziękuje za wyczerpujące sprawozdanie![]()

ale chcesz naroznik czy jakis komplet?