reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To nie o to chodzi,że się nim przejmuje, ale chciałabym jednak jemu sie podobać. On lubi mnie w takich włosach jak teraz, czyli długie i blond a ja chciałabym cos zmienić.

hihi dobre :-D
Ale mój też się zarzekał, że uwielbia długie włosy a jak obcięłam ot tak z nienacka to baaaardzo mu się podobało, że nowa kobitka w domu.
no nas moze niebawem czekaja dluzsze rozstania:-(:-(
??????????????????????

Agatkas właśnie nie wiem, czy miłe. Ale my w tym śnie byłyśmy w jednej drużynie, że tak powiem. Ogólnie było coś z pchłami, moim kotem i moją wredną sąsiadkom. Była wojna, ale taka jakby animowana. No ogólnie pierdoły jakieś. Aaaaaaaaaaa i moja poduszka to była bomba atomowa i niby te pchły ludzkość ocaliły.

Agatkas właśnie nie wiem, czy miłe. Ale my w tym śnie byłyśmy w jednej drużynie, że tak powiem. Ogólnie było coś z pchłami, moim kotem i moją wredną sąsiadkom. Była wojna, ale taka jakby animowana. No ogólnie pierdoły jakieś. Aaaaaaaaaaa i moja poduszka to była bomba atomowa i niby te pchły ludzkość ocaliły.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ku....... ale mnie denerwuje ta debilna reklama :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Po pierwsze Zapominajka - co bierzesz że masz takie sny :-D? Podziel się :-)

Po drugie - ja własnie poluję na prostownicę :-)

Po trzecie - mój M. mnie nie znosił w moich długich do pasa włosach - obcięłam się 4 miesiące przed naszym ślubem i był zachwycony :-)

Po czwarte - będę chora, normalnie czuję jak zaraza rozprzestrzenia się po moim ciele :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry