pyciolek87
Mama Alexa:*
Agatkas przepis jest na 29 str na kulinarnym....ja go robiłam w sobote a Cypryska wrzucała jakis czas temu:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzięki Wielkie!!!!!!!!!!Agatkas przepis jest na 29 str na kulinarnym....ja go robiłam w sobote a Cypryska wrzucała jakis czas temu:-)

Wybaczysz mi?jasne jak przychodzi do pieczenia i gotowania to tylko Tygrys i Tygrys....
Rafaello to ja robiłam,wypraszam sobie![]()

Ale mój też się zarzekał, że uwielbia długie włosy a jak obcięłam ot tak z nienacka to baaaardzo mu się podobało, że nowa kobitka w domu.To nie o to chodzi,że się nim przejmuje, ale chciałabym jednak jemu sie podobać. On lubi mnie w takich włosach jak teraz, czyli długie i blond a ja chciałabym cos zmienić.
hihi dobre![]()
??????????????????????no nas moze niebawem czekaja dluzsze rozstania:--(
Agatkas ja mam przepis na rafaello - bardzo prosty i łatwy! potrzebujesz jeszcze?
laski wspomóżcie głosami Pokazowy ogród gracza: Felixowo będę wdzięczna -
Agatkas właśnie nie wiem, czy miłe. Ale my w tym śnie byłyśmy w jednej drużynie, że tak powiem. Ogólnie było coś z pchłami, moim kotem i moją wredną sąsiadkom. Była wojna, ale taka jakby animowana. No ogólnie pierdoły jakieś. Aaaaaaaaaaa i moja poduszka to była bomba atomowa i niby te pchły ludzkość ocaliły.

? Podziel się :-)