reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqo no właśnie nic nie biorę. I chyba nie chcę wiedzieć co by mi się śniło, gdybym zaczęła.

Yoka gratuluję.

Madzienka nie widziałam tego u mnie. Wiem, że kiedyś Bebiko coś takiego miało, ale chyba wycofali.

reklama
witamy...
dzisiejsza nocka wyprowadziła mnie z równowagi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(
jestem zła matką,bo wybucham i to coraz częściej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja już naprawdę mam dość Alexa po nocach,w dzień niech broi,norma ale noce tragedia...
i pozwole sobie zauważyć,że moje dziecko jest najgorsze z grudniowych jeśli chodzi o nocki,w nocy właśnie do mnie to dotarło....dziś budził się co godzine a od 2 do 4.10 nie spał wcale,super no nie?:wściekła/y:

witamy...
dzisiejsza nocka wyprowadziła mnie z równowagi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(
jestem zła matką,bo wybucham i to coraz częściej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja już naprawdę mam dość Alexa po nocach,w dzień niech broi,norma ale noce tragedia...
i pozwole sobie zauważyć,że moje dziecko jest najgorsze z grudniowych jeśli chodzi o nocki,w nocy właśnie do mnie to dotarło....dziś budził się co godzine a od 2 do 4.10 nie spał wcale,super no nie?:wściekła/y:
nie załamuj się pyciolku, jeszcze będzie dobrze....:eek:

Cześć :-)

Nasza nocka super :tak: Alan spał 21-7, i pewnie zaraz jeszcze kimniemy z 2 godzinki :-)

Pyciolku, a Tobie biedactwo współczuję tych nocek :-(, powiedz mi co robi Aleks jak się przebudzi w nocy? płacze, chce się bawić, marudzi, czy co ? byłaś z tym problemem z jego spaniem u lekarza?

Cześć :-)

Nasza nocka super :tak: Alan spał 21-7, i pewnie zaraz jeszcze kimniemy z 2 godzinki :-)

Pyciolku, a Tobie biedactwo współczuję tych nocek :-(, powiedz mi co robi Aleks jak się przebudzi w nocy? płacze, chce się bawić, marudzi, czy co ? byłaś z tym problemem z jego spaniem u lekarza?
jak sie przebudzana krótko to płacze dam smoko,poklepie po pupci i po chwili zasypia....a jak sie obudzi wyspany to ma oczy jak 5 zł i ze mna walczy ja Go kłade on wstaje....i tak w kółko,daje mi smoczka,pokazuje gdzie jest żyrandol,i światełka za oknem:zawstydzona/y:a ja szału dostaje:zawstydzona/y:

reklama
tak,byłam....to stwierdzono,że to problem skórki...teraz skóra jest ok a dalej to samo:-(przez tydzień brał raz syrop na uspokojonie i wyciszenie ale to nie działa:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry