kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Albo za rękę albo pod ale zawsze się trzymamydziewczyny a ja mam takie głupie pytanie
jak gdzies idziecie z facetami to trzymacie sie za raczki?

Ja też się kiedyś bałam krótkich włosów ze względu na układanie. A teraz tylko odżywka podnosząca włosy, suszara a potem pasta stawiająca i jest git:-)ale dziewczyny ukladanie to szybkie i proste jak barszcz, wetrzec w wilgotne wlosy pianke szybciorem na szczotce wysuszyc i już![]()
Ja też używam codziennie ale nie zauważyłam żeby były bardziej zniszczone niż jak były długiew sumie tak...ale ile mozna tej syszary uzywacbo ja myje głowe praktycznie codziennie
![]()
A na jaką się zdecydowałaś?ja dzisiaj mam piewszy dzień dietki, jak narazie bardzo mi się podoba, zobaczymy tylko czy kilogramy jakieś polecą![]()
Dokładnie. Mój też zawsze powtarzał że najbardziej lubi mnie w długich a teraz to sam mnie wygania do fryzjera jak już są za długieAgacia przeciez on cie kocha nie dlatego ze masz blond dlugie wlosy, powinien cie kochac nawet gdybys byla lysa wiec nie opowiadaj bzdur tylko rob to czego ty chcesz;-)
Tylko jak farbuję to się zawsze go radzę w sprawie koloru. No ale nie to żebym się zawsze posłuchała
A moja w sobotę przywitała się z nami, wzięła lizaka i wróciła do zabawy z babcią. A potem był płacz bo do domu nie chciała wracacWiecie jak mój syn się wczoraj za mną stęsknił. Zostawilismy go u teściwej a my pojechalismy na zakupy, nie było nas 4 godz. Jak wrócilismy to tak się przykleił do mnie, buziaki dawał, no cieszył się w głos. Pierwszy raz nie chciał iść do taty (tzn, poszedł dał buzi, przytulił i z powrotem ciągnął do mnie). Jak dałam go mężowy na ręcę a poszłam do łazienki to się ropłakał![]()
GRATULUJEMYWitam
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!
HURRRRRRRRRAAAAA![]()

U nas teraz też są ciężkie ale wyszły nam już dwie czwórki a już trzeciej widac kawałek:-)witamy sie i my
u nas noc masakra, ale musze jakos to przezyc, co chwile pobudka, placz, ale mamy tak spuchniete dziasla ze wiadomo skad ten placz

bo ja myje głowe praktycznie codziennie