reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ile wasze dzieci maja przerw pomiedzy spaniem....?tzn miedzy np pobudka popoludniowa a pojsciem spac na noc?u nas jest ok 7 godz:-(
U nas jest pobudka 7-7.30, pierwsza drzemka w okolicach 10- góra godzinna, druga między 15 a 16 a spac chdzi między 20 a 20.30. Natalka też nie śpi twarda ciurkiem całej nocy ale mi to nie przeszkadza bo z Martyną było gorzej

reklama
Pyciolek a Alex tak od początku, czy dopiero teraz?
jak byl malutki to wciagnal mlecio i komarzyl dalej w sumie....a wychodzi na to ze im starszy tym gorszy....załamka:-(
U nas jest pobudka 7-7.30, pierwsza drzemka w okolicach 10- góra godzinna, druga między 15 a 16 a spac chdzi między 20 a 20.30. Natalka też nie śpi twarda ciurkiem całej nocy ale mi to nie przeszkadza bo z Martyną było gorzej
ale 2 pobudki w dzien ma :tak:może jak kiedys bede miala 2 to tez bedzie spolo lepiej:confused2:

wczoraj wstal o 6.00 poszedl spac o 10.00 wstal o 12.30 a na noc o 19.30.
pierwsza pobudka byla juz o 21.30 potem o 1 o 2 a zasnal dopiero o 4.10,potem o 6 i o 7 wstał na dobre
czyli 2.5 godz w dzien....nie raz godzinke tylko....:-(
no i w nocy po odciagnieciu pobudek to wychodzi z jakies 8-9 h....ciezko stwierdzic bo jest to sen zarwany:zawstydzona/y:
A spróbuj przetrzymać go dłużej po rannej pobudce ;-)zamiast o 10 połóż go o 11-12 a przed spaniem wieczorem jakąś godzinke przed kapankiem poszalejcie troche....Ja z Oli i Z potrafimy sie przez godzinę gonić po mieszkaniu....;-)

no dobra poodkurzalam:tak:, na mopie pojezdzilam:tak:, a teraz mam czas na kawe, kto ze mna:rofl2:

Oj mamusiu kochana ty to potrafisz mopa zawstydzić:zawstydzona/y:
aż się odważyłam znów po długiej nieobecności pojawić ( a jak zobaczyłam że ostatni post napisałam w Wigilie to sie az przestraszyłąm jak ten czas leci szokkk) i wszystkie Was uściskać i pozdrowić i wogóle nie złośćcie sie na mnie bo zawsze ciepło o Was mysle tylko jakos z pisaniem kiepsko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj mamusiu kochana ty to potrafisz mopa zawstydzić:zawstydzona/y:
aż się odważyłam znów po długiej nieobecności pojawić ( a jak zobaczyłam że ostatni post napisałam w Wigilie to sie az przestraszyłąm jak ten czas leci szokkk) i wszystkie Was uściskać i pozdrowić i wogóle nie złośćcie sie na mnie bo zawsze ciepło o Was mysle tylko jakos z pisaniem kiepsko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
duch!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:zjawa:szok::szok::szok: mam przewidzenia:szok::szok::szok:halucynacje:szok::szok::szok::szok::szok: niech mnie ktoś uszczypnie bo nie wiem czy dobrze widzę:szok::szok::szok::szok::szok::szok: MOPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

Pyciolek a może on ząbkuje.
U nas były też problemy ze spaniem i zadziałała metoda 1-3-5. W najgorszym wypadku 15 min. Iggy wył.
Może Alex was wykorzystuje...

reklama
Pyciolek a może on ząbkuje.
U nas były też problemy ze spaniem i zadziałała metoda 1-3-5. W najgorszym wypadku 15 min. Iggy wył.
Może Alex was wykorzystuje...
A ja nie polecam.....stosowałam tą metode i tylko na gorsze wyszło:-(:-(:-( Oliwka tak przeżywała że wychodzę że potem nie mogłam nawet wyjść z pokoju w ciągu dnia na chwilkę bo strasznie się bała.....:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry