tygrysek82
Fanka BB :)
u nas jest ok 6 godzina ile wasze dzieci maja przerw pomiedzy spaniem....?tzn miedzy np pobudka popoludniowa a pojsciem spac na noc?u nas jest ok 7 godz:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas jest ok 6 godzina ile wasze dzieci maja przerw pomiedzy spaniem....?tzn miedzy np pobudka popoludniowa a pojsciem spac na noc?u nas jest ok 7 godz:-(

Wcale nie jest najgorsze ;-) już Ci wspominałam,że ja przez pierwszy rok Oli spałam tylko po 2-3 godzinki na dobę.....Oliwka w dzień nie spała w domu tylko i wyłacznie w wózku na spacerzewitamy...
dzisiejsza nocka wyprowadziła mnie z równowagi:-
-
-(
jestem zła matką,bo wybucham i to coraz częściej
ja już naprawdę mam dość Alexa po nocach,w dzień niech broi,norma ale noce tragedia...
i pozwole sobie zauważyć,że moje dziecko jest najgorsze z grudniowych jeśli chodzi o nocki,w nocy właśnie do mnie to dotarło....dziś budził się co godzine a od 2 do 4.10 nie spał wcale,super no nie?![]()
i tez byłam sama jak palec...tylko ja ,Oli i cztery ściany....więc nie pisz,że nie dasz rady bo skoro ja dałam to i Ty dasz....:-)tygrysku jak sypia fifi?u nas jest ok 6 godzin
juz sie parzyja,bom ledwo widze![]()

i u nasu nas jest ok 6 godzin
juz sie robiJa kawkę popszę
.

bardzo dobrze jak zasnie to spi całą noc , czasem zacznie przez sen się wiercic gdy się z kołderki odkryje ale zaraz go przykrywam i on spi dalej. Gdy mamy jakąś imprezę w domu to umawaimy gości jak Fifi już śpi i wtedy możemy całą noc siedzieć śmiać się rozmawiać a Filipka to nie wzrusza i komarzy sobie smacznie.tygrysku jak sypia fifi?
Wcale nie jest najgorsze ;-) już Ci wspominałam,że ja przez pierwszy rok Oli spałam tylko po 2-3 godzinki na dobę.....Oliwka w dzień nie spała w domu tylko i wyłacznie w wózku na spacerzei tez byłam sama jak palec...tylko ja ,Oli i cztery ściany....więc nie pisz,że nie dasz rady bo skoro ja dałam to i Ty dasz....:-)
Idź do lekarza i powiedz jeszcze raz o problemie.....Ja nie jestem za faszerowaniem dziecka lekami ale jak trzeba to trzeba.....Moja Oli też dostawała uspokajające przze krótki czas i nic to nie dawało..... w końcu trafiłam na konsultacje do neurolog bo pediatra już rozkładała ręce i dowiedziałam sie że kilkakrotne podanie takiego środka przy zaburzeniach snu nic nie da więc Oli dostawała potem porządną dawkę przez prawie dwa miesiące i teraz budzi się max dwa razy oczywiście leki sa juz odstawione;-)
Głowa do góry;-)
bardzo dobrze jak zasnie to spi całą noc , czasem zacznie przez sen się wiercic gdy się z kołderki odkryje ale zaraz go przykrywam i on spi dalej. Gdy mamy jakąś imprezę w domu to umawaimy gości jak Fifi już śpi i wtedy możemy całą noc siedzieć śmiać się rozmawiać a Filipka to nie wzrusza i komarzy sobie smacznie.

kiedy i ja sie doczekam....oj doczekasz się tymatko świętakiedy i ja sie doczekam....

juz niedługo