reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A spróbuj przetrzymać go dłużej po rannej pobudce ;-)zamiast o 10 połóż go o 11-12 a przed spaniem wieczorem jakąś godzinke przed kapankiem poszalejcie troche....Ja z Oli i Z potrafimy sie przez godzinę gonić po mieszkaniu....;-)

Moje dziewczyny tez zawsze przed snem szaleja aż dom dudni:tak:

Oj mamusiu kochana ty to potrafisz mopa zawstydzić:zawstydzona/y:
aż się odważyłam znów po długiej nieobecności pojawić ( a jak zobaczyłam że ostatni post napisałam w Wigilie to sie az przestraszyłąm jak ten czas leci szokkk) i wszystkie Was uściskać i pozdrowić i wogóle nie złośćcie sie na mnie bo zawsze ciepło o Was mysle tylko jakos z pisaniem kiepsko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mopku witaj i przełamuj się z tym pisaniem:-)

witamy...
dzisiejsza nocka wyprowadziła mnie z równowagi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(
jestem zła matką,bo wybucham i to coraz częściej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja już naprawdę mam dość Alexa po nocach,w dzień niech broi,norma ale noce tragedia...
i pozwole sobie zauważyć,że moje dziecko jest najgorsze z grudniowych jeśli chodzi o nocki,w nocy właśnie do mnie to dotarło....dziś budził się co godzine a od 2 do 4.10 nie spał wcale,super no nie?:wściekła/y:

Nie wiem czy bym nie konsultowala tego do skutku z różnymi lekarzami, bo on tak naprawdę to ile ma takiego prawdziwego głębokiego snu???? O Tobie już nie wspomnę...:eek:
ooooooo takie samo ma bebiko:tak::tak:jak jestem w sklepie po mleczko to zawsze mnie kusi by wziąć to w płynie ale nie mam odwagi bo litr trzeba zużyć w przeciągu 2 dni chyba po otwarciu, ale musze sie kiedyś zebrać gdyż chciałam kiedyś kluseczki lane na nim zrobić;-)

dzien dobry

yoka gratulacje ząbka!
Pyciulku współczuje ci nocek bardzo bardzo, podziwiam cię że ty jeszcze funkcjonujesz ja dawno bym chyba za drzwiami bez klamki wylądowała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A to mleko w płynie można gotować????

juz sie parzy:tak:

i u nas

juz sie robi:tak:

Też poproszę.....

Dzień dobry tak w ogóle:)

Ja tez próbowałam ostatnio 1-3-5 i u mnie to nie działa ze względu na mnie bo ja nie umiem niestety nie pójść do niej jak tak płacze:( ale wczoraj w dzień zostawiłam ją w lóżeczku z pieskami zabawkowymi i powiedziałam ze pieski chcą luli luli zrobić.....15 min coś tam jęczała ale potem wchodzę, a ona do piesków przytulona i śpi:)

A spróbuj przetrzymać go dłużej po rannej pobudce ;-)zamiast o 10 połóż go o 11-12 a przed spaniem wieczorem jakąś godzinke przed kapankiem poszalejcie troche....Ja z Oli i Z potrafimy sie przez godzinę gonić po mieszkaniu....;-)

kochana właśnie nie raz jest tak ze chodzi spac o 12.00 i chyba masz racje ze wtedy lepiej sypia wnocy....naprawde ciezko mi to stwierdzic bo z nim jest różnie,najstarsi górale też tego nie wiedza:eek::szok:
a przed snem właśnie świrujemy tylko jest tak nie raz że jak właśnie ma wcześnie drzemke południową to potem już sie pokłada i maruda za trzech,wiec marzy tylko o tym by isc spac....no ale i tak sie wybudza w nocy...no nic jakos przezyje i położę Go spać ok 12:eek:

???????????????????????????????????????:eek::eek:

no wrzuciłą monday morning na bb z youtuba a dokładnie w tym samym czasie leciała na vh1 i myślałam,że sobie zmałpowałaś:tak::-D

Pyciolek a może on ząbkuje.
U nas były też problemy ze spaniem i zadziałała metoda 1-3-5. W najgorszym wypadku 15 min. Iggy wył.
Może Alex was wykorzystuje...

on ma 18 zębów...zapominajko ale tak jest codzinnie a nie codzinnie wychodza mu zabki tylko w sporych odstepach:zawstydzona/y:
no ale co nam da ta metoda.on sam zasypia na noc i w dzien...a w nocy mam wykorzystywac ta metode?sasiedzi na mnie opieke naślą:zawstydzona/y::eek:

No ja żałuję,że spróbowałam :-( ale to jest metoda na samodzielne zasypianie a Alex chyba nie ma z tym problemu? po prostu sie wybudza w nocy a to chyba co innego:cool:

duch!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:zjawa:szok::szok::szok: mam przewidzenia:szok::szok::szok:halucynacje:szok::szok::szok::szok::szok: niech mnie ktoś uszczypnie bo nie wiem czy dobrze widzę:szok::szok::szok::szok::szok::szok: MOPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
tak, tak jeszcze zyję:-p tylko niewdzięcznie zamiast pisac na bb oddawałam sie ostatnio: praniu sprzataniu, gotowaniu, przewijaniu, turlaniu wsród zabawek wraz z Pati a jakby tego mało to mej największej pasji czyli haftowaniu krzyżykami a ostatnio jeszcze za decoupage sie zabrałam :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie wiem czy bym nie konsultowala tego do skutku z różnymi lekarzami, bo on tak naprawdę to ile ma takiego prawdziwego głębokiego snu???? O Tobie już nie wspomnę...:eek:

no nie wiele a ja jeszcze mniej:zawstydzona/y:

A to mleko w płynie można gotować????

Też poproszę.....

Dzień dobry tak w ogóle:)

Ja tez próbowałam ostatnio 1-3-5 i u mnie to nie działa ze względu na mnie bo ja nie umiem niestety nie pójść do niej jak tak płacze:( ale wczoraj w dzień zostawiłam ją w lóżeczku z pieskami zabawkowymi i powiedziałam ze pieski chcą luli luli zrobić.....15 min coś tam jęczała ale potem wchodzę, a ona do piesków przytulona i śpi:)

:-)

No ja żałuję,że spróbowałam :-( ale to jest metoda na samodzielne zasypianie a Alex chyba nie ma z tym problemu? po prostu sie wybudza w nocy a to chyba co innego:cool:

no wlasnie on zasypia sam...tylko sie wybudza co chwila albo sie obudzi na dobre i nie spi ze 2 godz w nocy:-(

reklama
Pyciolek ja olałam sąsiadów, oni też koło mojego mieszkania na szpilkach nie chodzą. U nas po niecałym tygodniu było dobrze, a po dwóch nie pamiętałam, że Iggy miał kiedyś problemy.

Agatkas ja na początku psicę brałam i wychodziłam, bo mi się serce ściskało i łykałam łzy. Teraz wiem, że głupia byłam, że tak późno się na to zgodziłam, bo mężowy szybciej mnie namawiał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry