Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U nas spisała się rewelacyjnie. Pewnie, że od dziecka zależy, ale próbować trzeba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A spróbuj przetrzymać go dłużej po rannej pobudce ;-)zamiast o 10 połóż go o 11-12 a przed spaniem wieczorem jakąś godzinke przed kapankiem poszalejcie troche....Ja z Oli i Z potrafimy sie przez godzinę gonić po mieszkaniu....;-)

Mopku witaj i przełamuj się z tym pisaniem:-)Oj mamusiu kochana ty to potrafisz mopa zawstydzić![]()
aż się odważyłam znów po długiej nieobecności pojawić ( a jak zobaczyłam że ostatni post napisałam w Wigilie to sie az przestraszyłąm jak ten czas leci szokkk) i wszystkie Was uściskać i pozdrowić i wogóle nie złośćcie sie na mnie bo zawsze ciepło o Was mysle tylko jakos z pisaniem kiepsko![]()
u nas też jak po przeprowaadzce na nowe miejsce Filipowi sie spanie rozregulowało to wysiadałam w nocy,zastosowałam ta metode i efekty byla widoczne szybko.Pyciolek a może on ząbkuje.
U nas były też problemy ze spaniem i zadziałała metoda 1-3-5. W najgorszym wypadku 15 min. Iggy wył.
Może Alex was wykorzystuje...
witamy...
dzisiejsza nocka wyprowadziła mnie z równowagi:-
-
-(
jestem zła matką,bo wybucham i to coraz częściej
ja już naprawdę mam dość Alexa po nocach,w dzień niech broi,norma ale noce tragedia...
i pozwole sobie zauważyć,że moje dziecko jest najgorsze z grudniowych jeśli chodzi o nocki,w nocy właśnie do mnie to dotarło....dziś budził się co godzine a od 2 do 4.10 nie spał wcale,super no nie?![]()

ooooooo takie samo ma bebikojak jestem w sklepie po mleczko to zawsze mnie kusi by wziąć to w płynie ale nie mam odwagi bo litr trzeba zużyć w przeciągu 2 dni chyba po otwarciu, ale musze sie kiedyś zebrać gdyż chciałam kiedyś kluseczki lane na nim zrobić;-)
dzien dobry
yoka gratulacje ząbka!
Pyciulku współczuje ci nocek bardzo bardzo, podziwiam cię że ty jeszcze funkcjonujesz ja dawno bym chyba za drzwiami bez klamki wylądowała![]()
juz sie parzy
i u nas
juz sie robi![]()
U nas spisała się rewelacyjnie. Pewnie, że od dziecka zależy, ale próbować trzeba.

A spróbuj przetrzymać go dłużej po rannej pobudce ;-)zamiast o 10 połóż go o 11-12 a przed spaniem wieczorem jakąś godzinke przed kapankiem poszalejcie troche....Ja z Oli i Z potrafimy sie przez godzinę gonić po mieszkaniu....;-)

???????????????????????????????????????![]()

Pyciolek a może on ząbkuje.
U nas były też problemy ze spaniem i zadziałała metoda 1-3-5. W najgorszym wypadku 15 min. Iggy wył.
Może Alex was wykorzystuje...

tak, tak jeszcze zyjęduch!!!!!!!!!!!!!!!!!zjawa
mam przewidzenia
halucynacje
niech mnie ktoś uszczypnie bo nie wiem czy dobrze widzę
MOPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
tylko niewdzięcznie zamiast pisac na bb oddawałam sie ostatnio: praniu sprzataniu, gotowaniu, przewijaniu, turlaniu wsród zabawek wraz z Pati a jakby tego mało to mej największej pasji czyli haftowaniu krzyżykami a ostatnio jeszcze za decoupage sie zabrałam 

Nie wiem czy bym nie konsultowala tego do skutku z różnymi lekarzami, bo on tak naprawdę to ile ma takiego prawdziwego głębokiego snu???? O Tobie już nie wspomnę...
no nie wiele a ja jeszcze mniej
A to mleko w płynie można gotować????
Też poproszę.....
Dzień dobry tak w ogóle
Ja tez próbowałam ostatnio 1-3-5 i u mnie to nie działa ze względu na mnie bo ja nie umiem niestety nie pójść do niej jak tak płaczeale wczoraj w dzień zostawiłam ją w lóżeczku z pieskami zabawkowymi i powiedziałam ze pieski chcą luli luli zrobić.....15 min coś tam jęczała ale potem wchodzę, a ona do piesków przytulona i śpi
![]()
No ja żałuję,że spróbowałam :-( ale to jest metoda na samodzielne zasypianie a Alex chyba nie ma z tym problemu? po prostu sie wybudza w nocy a to chyba co innego![]()