reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Widzialyscie juz w sklepach takie mleczko...jaka jest jego cena??
Wszystko o handlu : Nowość pod szyldem Bebilon
ooooooo takie samo ma bebiko:tak::tak:jak jestem w sklepie po mleczko to zawsze mnie kusi by wziąć to w płynie ale nie mam odwagi bo litr trzeba zużyć w przeciągu 2 dni chyba po otwarciu, ale musze sie kiedyś zebrać gdyż chciałam kiedyś kluseczki lane na nim zrobić;-)

dzien dobry

yoka gratulacje ząbka!
Pyciulku współczuje ci nocek bardzo bardzo, podziwiam cię że ty jeszcze funkcjonujesz ja dawno bym chyba za drzwiami bez klamki wylądowała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak sie przebudzana krótko to płacze dam smoko,poklepie po pupci i po chwili zasypia....a jak sie obudzi wyspany to ma oczy jak 5 zł i ze mna walczy ja Go kłade on wstaje....i tak w kółko,daje mi smoczka,pokazuje gdzie jest żyrandol,i światełka za oknem:zawstydzona/y:a ja szału dostaje:zawstydzona/y:

O kurcze, to nie ciekawie :-(, powiem Ci, że Alanowi jak szły zęby i spał nie spokojnie (dużo się budził), to co chwilę byłam wyprowadzona z równowagi i poddenerwowana, tylko, że to był okres "przejściowy", nie tak jak u Was, że cały czas :zawstydzona/y::-(, mam nadzieję, że szybko się to u Was zmieni, i oboje będziecie spokojnie przesypiać całe noce, tego Wam życzę ;-)

ooooooo takie samo ma bebiko:tak::tak:jak jestem w sklepie po mleczko to zawsze mnie kusi by wziąć to w płynie ale nie mam odwagi bo litr trzeba zużyć w przeciągu 2 dni chyba po otwarciu, ale musze sie kiedyś zebrać gdyż chciałam kiedyś kluseczki lane na nim zrobić;-)

dzien dobry

yoka gratulacje ząbka!
Pyciulku współczuje ci nocek bardzo bardzo, podziwiam cię że ty jeszcze funkcjonujesz ja dawno bym chyba za drzwiami bez klamki wylądowała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no właśnie ja jestem już na skraju załamania....nie wysypiam się,nie wypoczywam,i wiecznie tylko latam za nim i muszę sprzątać....aj i do tego sama jak palec...chciałabym Go zostawić na tydzień u mojej mamy i wyjechać gdzie pieprz rośnie,wyspać się,zaczerpnąć wolności:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(:-(odpocząć od niego...wiem ze cholernie bym teskniła ale chyba właśnie tego mi trzeba:-(:-(:-(

no właśnie ja jestem już na skraju załamania....nie wysypiam się,nie wypoczywam,i wiecznie tylko latam za nim i muszę sprzątać....aj i do tego sama jak palec...chciałabym Go zostawić na tydzień u mojej mamy i wyjechać gdzie pieprz rośnie,wyspać się,zaczerpnąć wolności:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(:-(odpocząć od niego...wiem ze cholernie bym teskniła ale chyba właśnie tego mi trzeba:-(:-(:-(
a nie mozesz go zostawic chociaz na 2 dni???? albo na jedną nockę?? żeby pobyć sam na sam z przyszłym mężem naładować akumlator???? przecież Ty się nam niedługo wykończysz

O kurcze, to nie ciekawie :-(, powiem Ci, że Alanowi jak szły zęby i spał nie spokojnie (dużo się budził), to co chwilę byłam wyprowadzona z równowagi i poddenerwowana, tylko, że to był okres "przejściowy", nie tak jak u Was, że cały czas :zawstydzona/y::-(, mam nadzieję, że szybko się to u Was zmieni, i oboje będziecie spokojnie przesypiać całe noce, tego Wam życzę ;-)
tylko ja już w to nie wirze jakoś....raz na miesiąc moje dziecko da mi prezent i obudzi się tylko 2 razy....u nas to jest rewelka:zawstydzona/y:
kochana on ma juz zębów 18,więc nie wiem co mu doskwiera:zawstydzona/y:chyba nuda i umilanie mamusi macierzyństwa po nochach:zawstydzona/y:

reklama
witamy :-)
u nasnocka super bo odziwo poszedl spac juz o 20.30 a wstal o 9:tak:

pyciolku pogadaj z mama napewno zrozumie ze chcesz zregenerowac sily dla niej to bedzie jedna czy dwie noce tyle chyba z malym wytrzyma:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry