Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tygrysku tzn ze teściówka nie pracuje?wracasz na pełny etat?
teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.A teściowa planujecie na razie na stale??czy to czasowo??
jasne ....Ty ciekawska jestes....![]()

Nie no powrót był juz zaplanowany od dłuższego czasu tylko jakos tak nic nie pisałam abyście w rozpacz nie popadły
papiery papiery papiery jednym słowem w biurze

teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.
Lepiej w domku siedzieć

teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.

dobrze ze mozesz liczyc na tesciowke no i ufac jej, bo ja niestety nieteściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.

czyli tesciowa musi być z Wami przez ok 10 miesięcy....teściowa czasowo, kobieta nie pracuje i chetnie zajmie sie Filipkiem, pozniej mysle o takim prywatnym przedszkolu lingwistycznym ale przyjmowane sa dzieci od 2 lat wiec jakos do tego czasu musimy sobie poradzić:-( powiem Wam ze cholernie sie ciesze ze wreszcie wyjde z domu do ludzi ale tez mam obawy jak to będzie wyglądać w praktyce.

jakie?Z jednej strony zazdroszczę, bo same wiecie jak to jest jak się siedzi tyle w domu ale z drugiej trochę inne mieliśmy plany...![]()

nie pośpię i nie posprzatam