reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej dziewczynki:) Przyjechała do mnie siostrzyca więc nie mialam czasu dziś na BB:zawstydzona/y: U nas dzisiaj była piękna pogoda więc trochę pospacerowałyśmy:)

Pyciol odezwij się co tam u chirurga!

Chłopcy dostali głównie pieniądze, dostali też rowery i od moich rodziców taki zestaw do auta małe telewizorki + dvd. To zależy na co kogo stać, bo od jednego chrzesnego dostał aż 1000 zł (byłam w szoku), a od chrzesnej 100 zł, więc rozrzut jest duży. Wiem, że niektórzy dają telefony komórkowe, ale według mnie fajnym prezentem jest jakieś ładne wydanie Biblii.
Ja te myślałam o kasie :tak: .... no i właśnie pomyslałam tak 1000 -1500 zł
hihhi:-D:-D

Agaciu a moze aparat cyfrowy????
Noooo aparat fajny pomysł :tak:

Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka :szok::szok::szok::szok:

Gratulacje...

nie jestes sama....z tego co mi sie wydaje to Alex ma juz chyba komplet:szok::szok::szok:

wszystkie 20szt??/

dzwoniłam do chirurga....mamy być u niego o 18.15,mam dość,zaraz umre ze strachu:-(

trzymamy kciuki

Ale Wam zazdroszczę tego piwka....ja czekam az Jula pójdzie spać...

My dzisiaj bylismy w realu na zakupach w promocji sa pampersy 3,4 i 5 - rozmiar 4 to 162szt. za 95zł

Bliźniaki Twoje chłopaki mieli komunie, napisz mi kochana jak możesz co si,e daje na komunie :sorry:. Ja jestem chrzestną .

ja też jadę na komunię w maju i też jestem chrzestną :sorry:

Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka :szok::szok::szok::szok:

szóstkę :szok: piątkę chyba :-p

Ja te myślałam o kasie :tak: .... no i właśnie pomyslałam tak 1000 -1500 zł

Noooo aparat fajny pomysł :tak:

1500zł :szok::szok: nie, no ja tyle na pewno nie dam, myślałam o 800zł, bez przegięć, jak teraz bym dała 1500zł, to co na ślub :szok:

reklama
Do góry