tygrysek82
Fanka BB :)
hihhiMiłego świętowania. oniecznie zamelduj jutro jak tam pierwszy dzień w pracy, czy nie rwiesz włosów z tesknoty za Fifkiem

Agaciu a moze aparat cyfrowy????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihhiMiłego świętowania. oniecznie zamelduj jutro jak tam pierwszy dzień w pracy, czy nie rwiesz włosów z tesknoty za Fifkiem
Fajny pomysłAgaciu a moze aparat cyfrowy????
hihihi ja mojemu mężowi powtarzam ze ja mam same dobre pomysłyFajny pomysł
Ja te myślałam o kasieChłopcy dostali głównie pieniądze, dostali też rowery i od moich rodziców taki zestaw do auta małe telewizorki + dvd. To zależy na co kogo stać, bo od jednego chrzesnego dostał aż 1000 zł (byłam w szoku), a od chrzesnej 100 zł, więc rozrzut jest duży. Wiem, że niektórzy dają telefony komórkowe, ale według mnie fajnym prezentem jest jakieś ładne wydanie Biblii.
Noooo aparat fajny pomysłhihhi
Agaciu a moze aparat cyfrowy????
Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka![]()
nie jestes sama....z tego co mi sie wydaje to Alex ma juz chyba komplet![]()
dzwoniłam do chirurga....mamy być u niego o 18.15,mam dość,zaraz umre ze strachu:-(
Bliźniaki Twoje chłopaki mieli komunie, napisz mi kochana jak możesz co si,e daje na komunie. Ja jestem chrzestną .
Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka![]()
Ja te myślałam o kasie.... no i właśnie pomyslałam tak 1000 -1500 zł
Noooo aparat fajny pomysł![]()
No ale się na mnie uparły :-( to piątkę.
szóstkępiątkę chyba
![]()