reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No ale się na mnie uparły :-( to piątkę.
Juz Wam nie napiszę który ząb wyszedł mojemu dziecku :-(

oj, oj , już nie foszkaj się kochana, przecież wiesz że Cię kocham, obojętne czy z zębami czy bez :tak::szok::-D

dzięki, samo mi w sumie wypełniło :tak:

Jeszcze jedno pytanie - w którą rubryczkę wpisuje się dochód z ubezpieczenia społecznego ( czyli macierzyński płacony przez zus ) ?

Nam wyłazi dolna lewa dwójka. Wreszcie coś ruszyło bo już myślałam ze mi dziec zostanie z 6 zębolami :-p
gratulacje :tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DNie przejmuj sie mądralińskimi :-D:-D:-D:-D:-D Ja tez nie wiedziałam ze nie ma mlecznych szóstek:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wstęciuchy jedne :wściekła/y::-D
oj, oj , już nie foszkaj się kochana, przecież wiesz że Cię kocham, obojętne czy z zębami czy bez :tak::szok::-D

?
No zęby to ja wolałabym jednak mieć :szok::-D:-D:-D

chirurg jak tylko zobaczył jajeczko od razu stwierdził,że operacja i tyle:-(
jutro albo w sobote po 20.00 jak już Alex pójdzie spać zadzwoni w sprawie operacji....tak żebysmy mogli na spokojnie porozmawiać....operacja w środę pod narkozą:-(jeszcze nie wiadomo o której...małego po operacji będę mogła w tym samym dniu zabrać do domku...potem dieta i 4 dni nie chodzenia i nie wstawania:confused2::-(i do tego wszystkiego sama....:-(
najbardziej się boję narkozy i reakcji po....te 4 dni jakoś zniosę,ważne by odbyło się bez komplikacji:-(

jutro albo w sobote po 20.00 jak już Alex pójdzie spać zadzwoni w sprawie operacji....tak żebysmy mogli na spokojnie porozmawiać....operacja w środę pod narkozą:-(jeszcze nie wiadomo o której...małego po operacji będę mogła w tym samym dniu zabrać do domku...potem dieta i 4 dni nie chodzenia i nie wstawania:confused2::-(i do tego wszystkiego sama....:-(
najbardziej się boję narkozy i reakcji po....te 4 dni jakoś zniosę,ważne by odbyło się bez komplikacji:-(
Biedny Alex. Dobrze, że nie musi zostać w szpitalu po operacji. Żeby tylko po narkozie wszytsko było dobrze.

Druga:)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: O matko! Biedny Alex.... Choć w sumie wiesz...dla jego dobra...podejrzewam że często to robią....ale chyba nie chciałabym wiedzieć jak przebiega ta operacja....

Biedny Alex. Dobrze, że nie musi zostać w szpitalu po operacji. Żeby tylko po narkozie wszytsko było dobrze.

Ja nie wiem czy dobrze.....chyba bym jednak wolała zostać choć ze dwa dni w szpitalu bo może tam było by łatwiej dziecko utrzymać tak żeby nie wstawało, nie chodziło.....a tak....Pyciol bardzo Ci współczuję, a tatuś nie może przyjechać?

SAWKA wszystkiego najlepszego!!!!!

Załączniki

• kwiatki.gif
    kwiatki.gif
    86,3 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Druga:)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: O matko! Biedny Alex.... Choć w sumie wiesz...dla jego dobra...podejrzewam że często to robią....ale chyba nie chciałabym wiedzieć jak przebiega ta operacja....

Ja nie wiem czy dobrze.....chyba bym jednak wolała zostać choć ze dwa dni w szpitalu bo może tam było by łatwiej dziecko utrzymać tak żeby nie wstawało, nie chodziło.....a tak....Pyciol bardzo Ci współczuję, a tatuś nie może przyjechać?

tatus tyle co zaczął prace wiec nie bardzo...ale przyjedzie moja mama,bedzie gotowac i sprzatać a ja będę z Alexem walczyła.W nocy tez będę spała na materacu u niego w pokoiku,bo jak wiecie on się bardzo często budzi i zaraz wstaje....choć dziś np bardzo ładnie przespał nocke.Lekarz powiedział,że takich operacji odbył niezliczoną ilość kilkanaście tysięcy...jest to najlepszy chirurg przynajmniej w opolskim.Jest ordynatorem w szpitalu wojewódzkim na oddziale chirurgi a Opolu.Poleciła nam Go ciocia mojego D.a ona ma chody....:zawstydzona/y:no i jak tam byłam wczoraj u niego to byli rodzice z dziećmi a było ich chyba z 30:szok:.W każdym bądz razie powiedział,że lepiej teraz niż pózniej bo i tak nie ma szans na to by jąderko zeszło.Jest głęboko i operacja jest konieczna.I lepiej teraz niż pózniej.Bo potem ciężej było by mi Go utzrymać na pupie.I powiedział,że takie maluszki bardzo dzielnie to znoszą i szybko się goi,bo młody i silny organizm jest.Wszystko potrwa od wejścia do wyjścia od 2 do 3 h w zależności czy nie będzie żadnego poślizgu czasowego.A ja będę pokój dalej:-(.

Do góry