KANKIYA
Fanka BB :)
ja nie mam MyszqoMacie moze konta na facebook?
Hej dziewczyny a Wy gdzie???? Siedzę z kawą i czekam a tu puchy???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam MyszqoMacie moze konta na facebook?
Ja mam ale nie mogę się jeszcze tam ogarnąć co i jakMacie moze konta na facebook?
Moja od kilku weszła w okres buntu przejawianego rykiem przeokropnym jak tylko robię coś nie po jej myśli. Ja na razie po prostu nie reaguję i robię dalej to co mam robić albo po prostu jak mi się np. wyrywa przy przewijaniu i ryczy to wychodzę z pokoju i zamykam drzwi i mówię jej że mama przyjdzie jak się uspokoi (nie wiem czy rozumie ale i tak wychodzę bo sama się muszę uspokoić momentami)![]()
Bo on uważa, że to jest niesamowicie śmieszne, że ja go gonię...
Witam
Jeny dziewczyny,a ja już myślałam,że tylko moja córa taka niesforna....najgorzej u mnie z przewijaniem...po prostu masakra...mowy nie ma żeby w spokoju dała się przewinąć
...ucieka i sika gdzie popadnie zanim uda mi się ją dorwać:-(.Jeśli chodzi o spacer to młoda uwielbia ,ale żeby ją ubrać muszę ją pół godziny gonić i ubierać na raty bo sekundy w spokoju nie usiedzi.......
Chciałam Was spytać o jedną rzecz.....moja córa odkąd tylko zaczęła chodzić jak siadamy do jakiejś zabawy to po kilku minutach wstaje,ciągnie mnie za rękę i chce żebym z nią chodziła....tak jest już od kilku miesięcy i zastanawiam się czy Wasze pociechy też tak robią?????
Macie moze konta na facebook?
Mam do was pytanie
Ja mam ale nie mogę się jeszcze tam ogarnąć co i jak
Ja sobie właśnie założyłam. I też nie mogę się ogarnąć. Strasznie mnie to wkurza ze nie wiem co i jak. Jakieś takie mało intuicyjne i przyjazne to to![]()
Zgadzam się z tobą ja nawet rozważałam opcję usunięcia się bo i tak nic tam nie kumamJa sobie właśnie założyłam. I też nie mogę się ogarnąć. Strasznie mnie to wkurza ze nie wiem co i jak. Jakieś takie mało intuicyjne i przyjazne to to![]()