reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Moja od kilku weszła w okres buntu przejawianego rykiem przeokropnym jak tylko robię coś nie po jej myśli. Ja na razie po prostu nie reaguję i robię dalej to co mam robić albo po prostu jak mi się np. wyrywa przy przewijaniu i ryczy to wychodzę z pokoju i zamykam drzwi i mówię jej że mama przyjdzie jak się uspokoi (nie wiem czy rozumie ale i tak wychodzę bo sama się muszę uspokoić momentami) :)

ja raz spróbowałam takiej metody - skutek odwrotny, jak tylko zamknęłam drzwi Bartek wpadł w taką rozpacz że szok.

Bo on uważa, że to jest niesamowicie śmieszne, że ja go gonię...

Bartek ma takie samo zdanie :sorry2:

Witam

Jeny dziewczyny,a ja już myślałam,że tylko moja córa taka niesforna....:-D najgorzej u mnie z przewijaniem...po prostu masakra...mowy nie ma żeby w spokoju dała się przewinąć:wściekła/y:...ucieka i sika gdzie popadnie zanim uda mi się ją dorwać:-(.Jeśli chodzi o spacer to młoda uwielbia ,ale żeby ją ubrać muszę ją pół godziny gonić i ubierać na raty bo sekundy w spokoju nie usiedzi.......

Chciałam Was spytać o jedną rzecz.....moja córa odkąd tylko zaczęła chodzić jak siadamy do jakiejś zabawy to po kilku minutach wstaje,ciągnie mnie za rękę i chce żebym z nią chodziła....tak jest już od kilku miesięcy i zastanawiam się czy Wasze pociechy też tak robią?????

Bartek też nie usiedzi długo w miejscu, ale on po prostu wstaje i sam sobie idzie :sorry2:
Co do przewijania to był z tym problem ale już minął, z ubieraniem też jest u nas ok.

Macie moze konta na facebook?

nie mam

Mam do was pytanie

jakie ? ;-)

My ostatnio mamy inny problem. Od 2 tygodni mężowy jest na L4 z nogą w gipsie i Bartek tak się przyzwyczaił że jesteśmy obydwoje przy nim, że jak tylko wychodzę ja albo mąż to już rozpacza :sorry2:

Ja sobie właśnie założyłam. I też nie mogę się ogarnąć. Strasznie mnie to wkurza ze nie wiem co i jak. Jakieś takie mało intuicyjne i przyjazne to to :)

Oj zgadzam się, mam podobne odczucia!!!!

Olcia bylismy dzisiaj na pierwszych zajęciach z kreatywki, jesli jestes zainteresowana moim zdaniem daj znac...troche fotek:ninja2:

Ale pusto.....:sorry2::sorry2::sorry2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Ja sobie właśnie założyłam. I też nie mogę się ogarnąć. Strasznie mnie to wkurza ze nie wiem co i jak. Jakieś takie mało intuicyjne i przyjazne to to :)
Zgadzam się z tobą ja nawet rozważałam opcję usunięcia się bo i tak nic tam nie kumam

My dzisiaj zaliczyłyśmy dwa spacerki i drobne zakupy dla Gabi w rossmanie. Mają tam fajną promocję na talerzyki, miseczki,sztućce i kubeczki z melaniny dla dzieci w cenie ok 2,5 zł za sztukę i jest wersja błękitna i różowa i chyba 2 różne motywy.
Czy wy też macie ostatnio takie problemy ze spaniem waszych maluszków bo Gabrysia budzi sie ok 23 i rządzi ok 2-3 godzin ja już jestem wykończona i wstaje już ok 6-7 rano a jeszcze nie dawno to ok 9:30

Dzieńdoberek:-)
Darina ja tez wczoraj Rossmana zaliczyłam i zakupiłam w koncu taką matę piankową z cyferkami za 25 zeta :tak:
Wczoraj śmigałam tak, ze nie było kiedy pisać bo kontrola u pediatry ( wsio ok choc jeszzce jest troche katarku ) u fryzjera byłam sie troszkę ogarnąć przed świętami, do tego garkuchnia zabawa nowym nabytkiem i zleciało ze szok
tez sie zalogowałam na facebooku, bo tyle szumu było, ze wszyscy maja konta i ze sie zyc bez tego nie da prawie :-D a tu lipa, tez nic nie kumam, nie podoba mi sie i wicej sie nie logowałam:sorry2:

reklama
witam sie i ja
sprzatania ciagdalszy
zabkowania tez
a w ogole moje dziecko teraz jak placze to robi taka histerie ze natychmiast ma odruch wymiotny, wiec masakra, bo to wszytsko moze byc w snie, wiec na bank zabki i nie da sie jje uspokoic:-(
dobra ide po kawke
wiec zapraszam na kawke

konto na facebooku mam,ale wchodze tam czas od czasu

Do góry