reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Cześć!
Ja też sprzątam. Wczoraj skończyłam kuchnię o 1 w nocy. Bo przy Jaśku to nic się nie da zrobić. Myłam wczoraj okna w salonie - ja stoję na parapecie a dzieć mój kochany odsuwa mi krzesło spod okna i się śmieje :-)
KAWA KAWA KAWA
Agaciu - przyszła kurteczka jest cuuuuuuuuuuuuuuudo. Jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!
I za rajstopki też :-)
Ja też sprzątam. Wczoraj skończyłam kuchnię o 1 w nocy. Bo przy Jaśku to nic się nie da zrobić. Myłam wczoraj okna w salonie - ja stoję na parapecie a dzieć mój kochany odsuwa mi krzesło spod okna i się śmieje :-)
KAWA KAWA KAWA

Agaciu - przyszła kurteczka jest cuuuuuuuuuuuuuuudo. Jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!
I za rajstopki też :-)
Oj zgadzam się, mam podobne odczucia!!!!
Olcia bylismy dzisiaj na pierwszych zajęciach z kreatywki, jesli jestes zainteresowana moim zdaniem daj znac...troche fotek
Ale pusto.....![]()
oczywiście że jestem

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie 
Janie wiem, czemu wy się w facebooku nie możecie połapać. Dla mnie tam żadnej filozofii nie ma
Oświećcie mnie gdzie ja tu emotki znajdę?
Janie wiem, czemu wy się w facebooku nie możecie połapać. Dla mnie tam żadnej filozofii nie ma
mamusia2008
mamusia Karolinki
w zaawansowanej edycji, po prawej stronie, jak piszesz odpowiedzWitajcie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Czesc dziewczynki!
Pamietacie mnie jeszcze?????
Przyszlam tylko Was serdecznie pozdrowic
U nas wszystko ok
Maya dzis wlasnie konczy 8 miesiecy
Zycze Wam wszystkim wesolych swiat
Pamietacie mnie jeszcze?????
Przyszlam tylko Was serdecznie pozdrowic
U nas wszystko ok
Zycze Wam wszystkim wesolych swiat
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aga pamiętamy. Buziaki dla was.
Ale ten czas leci
Dzięki mamusia, ja nigdy zaawansowanej nie klikałam
Ale ten czas leci

Dzięki mamusia, ja nigdy zaawansowanej nie klikałam
Majka tez czasem sie buntuje, zle ja nie wychodze, tylko siedze spokojnie przy niej i sie na nią nie patrzę, więc ona tak chodzi w kółko i krzyczy, płacze i w końcu przestaje. Kiedyś tak wytrzymała 10 minut, jeszcze bardziej ja złościło, że sie na nia nie patrzę, ale dało efekt, gorzej jak mam zły dzień i nie starcza mi cierpliowści na wysłuchiwanie płaczu.Moja od kilku weszła w okres buntu przejawianego rykiem przeokropnym jak tylko robię coś nie po jej myśli. Ja na razie po prostu nie reaguję i robię dalej to co mam robić albo po prostu jak mi się np. wyrywa przy przewijaniu i ryczy to wychodzę z pokoju i zamykam drzwi i mówię jej że mama przyjdzie jak się uspokoi (nie wiem czy rozumie ale i tak wychodzę bo sama się muszę uspokoić momentami)![]()
Też przechodziłysmy katar, ale zastosowałam Nasivin i po 2 dniach przeszło.
Kupilismy małej kuchnie, wkleje zdjęcia później bo teraz nadrabiam zaległości internetowe, Spalił nam sie zasilacz i przez kilka dni zostaliśmy bez komputera, ciężko tak, szczególnie jak człowiek jest przyzwyczajony, że codziennie sie go włącza :-)
tygrysek82
Fanka BB :)
hej hej hej :-) pamietacie mnie jeszcze??
Fifii właśnie padł jak stonka gdyż cały dzień nie zmrużył ślepia więc juz od 19 został wykąpany i uśpiony:-) mężulek skoczył po piwko i zaraz będziemy się relaksować
oj ja juz okna myłam w zeszły weekend i posprzątane mam w domku zrersztą ja mam cały czas czysto więc wielkich porządków światecznych nie robie

ostatnio wybralismy sie na wiosenno letnie zaku[y dla Filipka bo juz moje dziecko nie mialo w czym chodzic

zaopatrzylismy sie tez w zestaw do piaskownicy hihi wiec niebawem bedziemy szalec w piasku hihhi
i znalazlam w castoramie taka fajna mate do wanny w Żabki cos w podobie jak ma Agatkas wiec teraz juz pluskamy sie w duzej wannie
wogule duzo sie dzieje wiec musialabym pisac i pisac 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i o malo bym nie zostala mamusią 2010 grudniową

chociaz jeszcze zanim okresu nie dostane to nigdy nic nie wiadomo

ok buziole moje krejzole

pappapaa sorki ze tylko o sobie ale ja nie na CZASIE OSTATNIO JESTEM

ostatnio wybralismy sie na wiosenno letnie zaku[y dla Filipka bo juz moje dziecko nie mialo w czym chodzic

ok buziole moje krejzole

reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys dzieje się u ciebie 
Czemu cię nie ma?
Czemu cię nie ma?