Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj zgadzam się, mam podobne odczucia!!!!
Olcia bylismy dzisiaj na pierwszych zajęciach z kreatywki, jesli jestes zainteresowana moim zdaniem daj znac...troche fotek
Ale pusto.....![]()

w zaawansowanej edycji, po prawej stronie, jak piszesz odpowiedzWitajcie
Janie wiem, czemu wy się w facebooku nie możecie połapać. Dla mnie tam żadnej filozofii nie ma
Oświećcie mnie gdzie ja tu emotki znajdę?

Majka tez czasem sie buntuje, zle ja nie wychodze, tylko siedze spokojnie przy niej i sie na nią nie patrzę, więc ona tak chodzi w kółko i krzyczy, płacze i w końcu przestaje. Kiedyś tak wytrzymała 10 minut, jeszcze bardziej ja złościło, że sie na nia nie patrzę, ale dało efekt, gorzej jak mam zły dzień i nie starcza mi cierpliowści na wysłuchiwanie płaczu.Moja od kilku weszła w okres buntu przejawianego rykiem przeokropnym jak tylko robię coś nie po jej myśli. Ja na razie po prostu nie reaguję i robię dalej to co mam robić albo po prostu jak mi się np. wyrywa przy przewijaniu i ryczy to wychodzę z pokoju i zamykam drzwi i mówię jej że mama przyjdzie jak się uspokoi (nie wiem czy rozumie ale i tak wychodzę bo sama się muszę uspokoić momentami)![]()
Fifii właśnie padł jak stonka gdyż cały dzień nie zmrużył ślepia więc juz od 19 został wykąpany i uśpiony:-) mężulek skoczył po piwko i zaraz będziemy się relaksować
oj ja juz okna myłam w zeszły weekend i posprzątane mam w domku zrersztą ja mam cały czas czysto więc wielkich porządków światecznych nie robie

zaopatrzylismy sie tez w zestaw do piaskownicy hihi wiec niebawem bedziemy szalec w piasku hihhi
i znalazlam w castoramie taka fajna mate do wanny w Żabki cos w podobie jak ma Agatkas wiec teraz juz pluskamy sie w duzej wannie
wogule duzo sie dzieje wiec musialabym pisac i pisac 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i o malo bym nie zostala mamusią 2010 grudniową

chociaz jeszcze zanim okresu nie dostane to nigdy nic nie wiadomo

pappapaa sorki ze tylko o sobie ale ja nie na CZASIE OSTATNIO JESTEM